Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela

Príspevok v téme: Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela
manzelka29

Mám 29 rokov, krásneho syna a donedávna aj perfektného muža. Všetko sa to začalo, keď som stratila prácu a nedokázala som sa zamestnať. Odišla som teda do Čiech, kde tri týždne pracujem, dva som doma. Manžel sa zatial stará o nášho synčeka. Viem, nie veľmi správne riešenie, ale hypotéka za nový byt a leasing za auto nás k tomu donútili. Môj drahý, opustený manželík si zatiaľ našiel milenku. Poznám ju, je krásna, mladá, inteligentná, ambiciózna študentka proti ktorej moje konfekčná veľkosť XXL nemá šancu. Môj manžel bol aj je veľlmi príťažlivý muž a vždy mi tlačil do hlavy, že jemu na kráse nezáleží, vraj som pre neho tá najkrajšia a teraz si nájde výstavný kus. Inak, všetko popiera, zatĺka..Naozaj neviem čo mám robiť, nechcem ho stratiť, sme spolu už 10 rokov, máme všetko spoločné, krásneho syna. Lenže keď sa tá mladá rozhodne, že ho chce iba pre seba, tak som skončila. Mám bojovať??Nestratím tým svoju hrdosť??? Alebo ho poslať za jeho \" kočkou\" a zariadiť si život po svojom??

danielaaa

keby si to ti muzi nedali, tak dievcata by sa im do zivota nemontovali!, ja mam skusenost, ze muz ako prvy oslovuje mlade dievca!!!

elsa5.5

presne tak,je veľa takých žien čo ich nezaujíma že muž je ženatý,že má doma deti,rodinu,,vedome im rozbijú rodinu,odlákajú muža a idú si za svojim cieľom,,potom je to aj s opačnej strany muž je kurevník hľadá príležitosť a vždy si ju nájde dievča v tom môže byť nevinne,ale nechá sa oblbnúť....,každá minca má dve strany.

Campina

Su niektori chlapi, ktori su "lovci" a nikdy ich nezmenis. Nikdy. Pamataj si to, ak na takeho natrafis.
Mozes mu dat vsetko, aj modre z neba, jednoducho neobsedi a bude si hladat skarky, flirty, milenky, slapky... a vina pritom nie je v tebe...

jajka001_

lienocka, ku kafik chcem este doplnit, ze existuju a vzdy existovali zeny, pre ktore ja nemam pekne meno, ktore cielene idu po zenatych a zadanych chlapoch a maju radost z toho ze rozbiju vztah. su vlezle, su falosne a dokazu chlapa tak oblbnut ze ma len minimalnu sancu odolat a to aj ked doma vsetko klape.

kafe

lienočka ale žiadny vzťah nefunguje na 100 percent dokonalou súhrou furt a stále. Vo vzťahu je stále čo riešiť, stále sú nejaké problémy, rozdielne vnímanie vecí, rozdielne potreby partnerov.. a ono sa to rieši "za pochodu". Keby som chcela preháňak, tak každý fungujúci vzťah je niekedy, v niečom nefunkčný.
Je rovnako veľký alibizmus hádzať všetku vinu za rozpad vzťahu na seba. Sú vzťahy, ktoré sa rozpadli kvôli viacerým dôvodom (aj kvôli tomu ako sa chovám vo vzťahu ja), nie len kvôli nevere. Ale rovnako sú vzťahy, ktoré sa rozpadli len preto, lebo práve sa snažili niečo vyriešiť (prechádzali krízou a boli slabé) a osoba zvonku nerešpektovala vzťah dvoch ľudí (ale lovila v zakázaných vodách). A keby nebolo nevery, ten vzťah by ďalej fungoval, lebo nikto z partnerov nebol na love ale bol ulovený.

lienocka2808

No asi si ma zle pochopila. Nie asi ale URCITE. Snazim sa tu naznacit, ze taky vztah, kde si muz pusti do zivota milenku uz bol rozbity asi davno pred tym ako tam milenka vstupila. Som toho nazoru, ze spokojny chlap vo vztahu so zenou nepotrebuje vyhladavat milenky. Takze nesuhlasim s tym, ze vztah manzelov rozbija milenka.
A keby sa to stalo mne, (co sa mi aj stalo, ale s priatelom, nie s manzelom, ze si nasiel milenku) ja sa vobec nezaujimam o to kto to je ta milenka, ja nemam voci nej absolutne ziadne pocity a nedavam jej za vinu ze ako ty to nazyvas "odviedla mi muza". Ja sa zaoberam iba sama sebou (co som urobila zle vo vztahu, ako sa tomu dalo zabranit a podobne) vies podla mna je to velky alibizmus hadzat vsetko len na milenku a nevidiet co ty sama si vo vztahu robila zle a preco moj muz musel nieco hladat inde.
Este raz opakujem, clovek nieje vec ktora sa da vlastnit a preto si myslim,ze je len na kazdom zadanom cloveku ci bude podvadzat a preco podvadza.Asi ten clovek nie je vo vztahu stastny, a zostavat koli detom v absolutne nefungujucom vztahu nepokladam za spravne.
Som toho nazoru, ze ked vo vztahu nieco nefunguje a nejde to nijak vyriesit casto krat milenka je katalizatorom odchodu muza od zeny. Cize nie jeho pricinou ako sa mi tu snazis mylne podsuvat.
A co sa tyka zamilovanosti ze to je len pocit- áno ale aký. Osobne by som asi ani nezacala zit s muzom do ktoreho niesom maximalne zamilova, tak ze nedokazem rozmyslat, nedokazem bez neho dychat, pretoze vsetko ostatne je iba rozum a rozum nie je laska.

Campina

Aha, lienocka, takze pre teba je rozbit vztah OK??? Dobre som tomu pochopila? Ze keby si stretla niekoho uzasneho, bolo by ti jedno, ci ma doma zenu, deti, rodinu...?
Nieco ako slovo RESPEKT ti as nic nehovori, ze od tohto ruky radsej prec, pretoze znicis zivot minimalne jednemu cloveku.
Hmmm... a zamilovanst je len pocit. Pocit, ktory prezivas v momentalnej chvili a priestore so zadanym muzom, ktory vsak nie je jediny vo vesmire a taku istu zamilovanost by si kludne prezivala, keby si stretla nejakeho ineho chlapa, ktory je napriklad nezdany...
A uz len samotna myslienka, ze nezistujes pri stretnuti o muzovi, ci niekoho ma je blbost, to ti poviem narovinu. Pretoze niekedy clovek dokaze ovladnut city uz od pociatku a dokaze si povedat "nie, tak do tohto ja nejdem".
Chcela by som vediet, ako by si sa citila, keby tebe po x rokoch manzelstva bol chlap neverny s nejakou cupkou a ona by hlasala niekde po netovych diskusiach, ze jej to je uplne jedno, ze si jeho zena, ved ta vobec nepozna.
Keby sa vsetci na to pozerali ako ty, vies ako by svet vyzeral...? Smutne.

lienocka2808

pre Campinu. Ty tu vykreslujes chlapov ako nejaky tovar, majetok alebo take nieco. Nasvedcuje o tom tvoj styl pisania ze citujem:Nechcela by som chlapa, ktorý PATRÍ inej žene, Nechceš žiť s pocitom, ze si ho UKRADLA inej.
Clovek nemoze nikomu patrit, a takisto ani nemozes nikomu nikoho ukradnut. Je to o slobodnej voli ci niekto chce s tebou byt alebo nie. Ty sa mozes iba snazit aby tvoj partner bol pri tebe spokojny, potom nehlada inde.
Takisto nejaka milenka (teraz ich nejdem obhajovat) nezbali nejakeho zenaca preto aby ublizila jeho zene. Vacsinou tam ide o to, ze sa zamiluje (su aj vynimky samozrejme).
Neviem si to celkom dobre predstavit to mam patrat pri kazdom muzovi, ci je zenaty, ci je zadany a podobne ci nahodou tym, ze budem s tymto muzom nezranim nejaku inu osobu, ktoru ani nepoznam?? Preco?? Kazdy kto je zadany by si tuto otazku mal davat sam sebe, lebo je to prave on kto ublizuje blizkemu cloveku.

danielaaa

manzelka drzim ti palce, fakt. Ja som to skoro zazila z drehej strany spoznala som zadaneho aj skoro k niecomu doslo, velmi ma pritahoval ale skoncila som to, ale ta vasen a to vsetko okolo toho zakazaneho bolo fajn, a keby som ja nemala chlapa tak by som mu vtedy aj podlahla, to su hormony, vasen, chut vsetko dokopy, hlava vtedy nefunguje

Campina

Tento článok ma veľmi zaujal, na začiatok Ti chcem popriať veľa veľa veľa šťastia a pevné nervy, lebo čokoľvek bude nasledovať, bude to ťažké, či už žiť s partnerom, o ktorom vieš, že ťa dokázal (nie jednorázovo) podviesť alebo sa rozvieť a žiť single život...
Prečo to vlastne tí chlapi robia...?
Podľa mňa je to o hlúposti. Ako som čítala v jednej knihe, muž odíde od ženy kvôli stereotypu, pretože si myslí, že s ňou to bude iné. To je pravda, bude. Ale časom to bude zas ten istý kolotoč. Práca-nervózna manželka-uplakané dieťa-stres. Len s inou tvárou. A toto si chlapi neuvedomujú.
A tuším sa tu niekto pýtal, prečo to tie ženy robia. Prečo kradnú mužov. Poviem vám. Z osobnej skúsenosti... My ženy chceme väčšinou starších chlapov. Pokiaľ má chlap po 30ke a je nezadaný, to znamená, že niekde v ňom je chyba (je kurevník, gambler, hulvát alebo si jednoducho nedokáže udržať vzťah). To znamená, že pre niektoré ženy je vidina zadaného chlapa zárukou garancie a preto sa chce možno len pobaviť, možno to berie vážne.
Mám kamarátku, ktorá si začala so svojím nadriadeným, ktorý je ženatý ani nie rok. Veľmi toto jej počínanie odcudzujem. A potom som aj prišla na to, akým primitívnym spôsobom ona v tomto prípade rozmýšľa. Na jednej strane si lieči takýmto spôsobom komplexy, pretože jej lichotí, že má o ňu muž záujem (ona je konfekčná veľkosť XXXL) a jednak je to rana z minulosti, pretože aj ju jej bývalý kedysi podvádzal s druhou a je to pre ňu forma určitého zadosťučinenia voči "spravodlivosti". Ako vravím, toto počínanie je u mňa naozaj primitívne. Ja by som zadaného nikdy nechcela. Nikdy by som nechcela chlapa, ktorý patrí inej žene. Viem, že to, čo hľadám v živote ja, je ťažko nájsť, ako som písala - rozumní a vyspelí chlapi, ktorí majú všetkých 5 pokope sú už dávno zadaní, ale ja verím, že jedného - toho pravého - nájdem, aj keby som mala hľadať roky. Radšej, než žiť s pocitom, že som ho ukradla inej.