Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela

Príspevok v téme: Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela
manzelka29

Mám 29 rokov, krásneho syna a donedávna aj perfektného muža. Všetko sa to začalo, keď som stratila prácu a nedokázala som sa zamestnať. Odišla som teda do Čiech, kde tri týždne pracujem, dva som doma. Manžel sa zatial stará o nášho synčeka. Viem, nie veľmi správne riešenie, ale hypotéka za nový byt a leasing za auto nás k tomu donútili. Môj drahý, opustený manželík si zatiaľ našiel milenku. Poznám ju, je krásna, mladá, inteligentná, ambiciózna študentka proti ktorej moje konfekčná veľkosť XXL nemá šancu. Môj manžel bol aj je veľlmi príťažlivý muž a vždy mi tlačil do hlavy, že jemu na kráse nezáleží, vraj som pre neho tá najkrajšia a teraz si nájde výstavný kus. Inak, všetko popiera, zatĺka..Naozaj neviem čo mám robiť, nechcem ho stratiť, sme spolu už 10 rokov, máme všetko spoločné, krásneho syna. Lenže keď sa tá mladá rozhodne, že ho chce iba pre seba, tak som skončila. Mám bojovať??Nestratím tým svoju hrdosť??? Alebo ho poslať za jeho \" kočkou\" a zariadiť si život po svojom??

AdamKrt

Ad stereotyp:

neviem, preco nan tolko ludi nadava. Ved co je na tom, to co bolo dobre, opakovat ? :) Urobit rozne zmeny, okorenit si to, moze clovek vzdy bez toho, aby bol z toho nejaky problem. Nechapem ludi, co pre stereotyp zacnu hladat nieco inde...

Laurina22

Lenze z milenky sa manzelka nestane!Milenka bude vzdy len milenkou.

A aj za zakladatelkou temy jej manzel prilezie po vsetkych styroch.

Vsetko v poriadku u mna znamena,ze ano,samozrejme,su tam problemy,ako v kazdom manzelstve,ale nie su oddelene spalne,nie je to manzelstvo len koli detom alebo peniazom,manzelia spolu komunikuju,maju sa radi,at atd.To u mna znamena "vsetko v poriadku"

:)))

a kedy je akoze vsetko v poriadku???
definuj "vsetko v poriadku".
to ako co znamena? zrazu mensik problemik a sup, riesime ho v milenkinej posteli? no, prijemne, az na to, ze z milenky ak sa stane manzelka pride ten isty kolotoc lebo zas celkom urcite nebude "vsetko v poriadku" tym a tak sa veci neriesia. do manzelstva slubujes byt spolu v dobrom i zlom

Laurina22

To kde ste zobrali,ze milenkam z toho nieco kapne?Prosim Vas,nie kazdej...

Dalsia vec,nesuhlasim s nazorom,ze predtym,nez prisla milenka,bolo vsetko v poriadku.Nebolo!Ak by bolo vsetko OK,tak ak aj zenateho muza pritahuje mlada zena,povie NIE sebe,jej a je pokoj.

Vy si myslite,ze chlap chudacik s nou spaval nasilu?Pisal jej,ze ju miluje nasilu?Bol pod natlakom,chudacik moj manzel...

Pane boze...

doubledog

moja skusenost je, ze u zien je to velmi casto len otazkou veku.

mladym zenam nevadi byt milenkou zenatych muzov, ked trochu dozreju a vydaju sa, zmenia nazor.
ked dozreju este viac, zmenia nazor zas, akurat uz su stare, a neni o ne zaujem.

a kedze ako muz viem, ze vacsina zien nema ziadne stabilne nazory, vlastne na tom ani nezalezi :)

danielaaa

kafik, myslela som ze sa bavime onormalnych zenach, nie hlupym kravam, ktora aj ked vie, ze ma doma zenyide hobalit, lebo jej ztoho nieco kapne

:)))

lienocka, s Campinou musim uplne suhlasit, s tebou teda vobec.
to kde si na to prisla, ze vztah bol pred milenkou davno rozbity??? vobec nie, fungoval by nadalej v zabehnutych kolajach, keby ho nerozbila milenka. vzdy pride vo vztahu stereotyp. hlavne ked su male deti a s nimi pride zodpovednost, unava, nedostatok casu a rozne ine problemy, napr. aj financne ako tomu bolo tu-v teme, ktore treba riesit a jasne ze velmi dobre padne ist sa odreagovat k nezatazenej a nezainteresovanej "bezproblemovej" milenke

Winie

zuzana, suhlasim s tebou. ja som bola v podobnej situacii, spajala nas predovsetkym nasa praca, ktora bola pre nas oboch zaroven hobby. (mali sme povolanie, o ktorom sme snivali a to stastie mali, ze sa nam splnilo.) do toho prisla tragedia, ktora nas este viac primkla k sebe. pomahal mi v najtazsich chvilach. ked mi povedal, ze ma uz dlho strasne miluje, uvedomila som si , ze ja vlasne bez neho ani nemozem zit. este 8 mesiacov potom som odolavala svojim tuzbam po nom, nedovolila som, aby sme sa spolu vyspali, napriek tomu, ze som vedela, ze jeho manzelstvo nie je dobre. boli tam vsak deti. nakoniec som to nevydrzala ani ja a stalo sa. on bol mojou prvou laskou, chodili sme spolu 6 mesiacov, trpela som ako kon, on sa chcel rozvadzat ale cez to vsetko som ho opustila, zmenila zamestnanie v uplne inom meste, daleko od neho. nasledovali listy, place, telefonaty a ja som sa trapila dalej a modlila, aby som to vydrzala. najradsej by som sa bola hodila do jeho narucia, aby ma uz nikdy nepustil. zvladla som to a ja som zostala sama. po niekolkych rokoch, (to uz som bola zadana), som sa dozvedela, ze jeho manzelstvo sa rozpadlo.
takze, nie vsetky milenky su bezcitne, ktore chcu len rozbit rodinu. niekedy je to osud, ktory tych dvoch jednoducho spoji. co vsak z toho urobia, je uz nieco ine.
dnes mi je tazko posudit, ci som urobila dobre ale myslim, ze ano. aspon nemusim zit s vedomim, ze ja som zobrala detom otca.

ta3

Manzelka 29, som ako 57 rocna zena na Teba velmi hrda, mas to tazke, ale dobre si urobila, ze si odisla k rodicom, bude mat trochu casu si vsetko uvedomit, ktora pre neho znamena viac, doprosovanie, vyhrazanie, sceny aj tak by nic nevyriesili, iba veci viac skomplikovali a ani to nema ziadny vyznam, pretoze pod natlakom by sa mohol pre Teba rozhodnut, ale taky navrat by Ta urcite netesil, mala som kamaratku, ktora si s manzelom velmi nerozumela a tak po prvom dietati si manzel nasiel priatelku, manzelka sa vsak vyhrazala samovrazdou, tak sa manzel ku nej vratil, mali druhe dieta, ale ani potom ani jeden nebol stastny, tak naco je taky zvazok?, to, ze nemas najstihlejsiu postavu, alebo to, ze si bola nutena odist za pracou, aby si zlepsila rodinny rozpocet urcite nebolo dovodom a teda ani ospravedlnenim jeho konania, este nemusi byt nic stratene, ak si svoj cin uvedomi a ma Ta este stale aspon trochu rad, este tato kriza nemusi viest k rozvodu, ak ho mas stale rada a ma viac inych kvalit, ktore Ti imponuju, daj mu najavo, ze mas stale zaujem o neho ako manzela, ale sa neponizuj, nepros, klesla by si v jeho ociach, v ociach svojich najblizsich a urcite aj vo vlastnych, si skvele vnutorne silne mlade ziena, preto Ti prajem, aby ste spolocne nasli take riesenie, ktore bude najlepsie pre Teba, manzela a Vasho syna

zuzana2988

nie som milenka, nie som manzelka. som len slecna v pokuseni. muz nemusi byt prvy, muz nemusi byt druhy, kto zacne s flirtovanim. Niekedy sa proste s niekym poznate prilis dlho a je vam spolu dobre a stane sa, ze zabudnete na to, ze ten muz ma manzelku. Ja som nic neurobila, nic sa medzi nami nestalo a predsa mam vycitky. Neviem ci ho lubim, viem, ze mi na nom zalezi a zalezi mi na nom az tak, ze mu nechcem rozbit rodinu a manzelstvo. Nikdy sa na manzelku nestazoval, ale viem uz dlho ze to neklape. ale aj tak, hoc jemu ide o mna, ja sa ho snazim znova nasmerovat k manzelke. nie vsetky milenky su zle, nie vsetky zeny, ktore sa stretavaju s vasimi manzelmi su milenky. mozno su len kamaratky a maju chrbtovu kost....