Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela

Príspevok v téme: Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela
manzelka29

Mám 29 rokov, krásneho syna a donedávna aj perfektného muža. Všetko sa to začalo, keď som stratila prácu a nedokázala som sa zamestnať. Odišla som teda do Čiech, kde tri týždne pracujem, dva som doma. Manžel sa zatial stará o nášho synčeka. Viem, nie veľmi správne riešenie, ale hypotéka za nový byt a leasing za auto nás k tomu donútili. Môj drahý, opustený manželík si zatiaľ našiel milenku. Poznám ju, je krásna, mladá, inteligentná, ambiciózna študentka proti ktorej moje konfekčná veľkosť XXL nemá šancu. Môj manžel bol aj je veľlmi príťažlivý muž a vždy mi tlačil do hlavy, že jemu na kráse nezáleží, vraj som pre neho tá najkrajšia a teraz si nájde výstavný kus. Inak, všetko popiera, zatĺka..Naozaj neviem čo mám robiť, nechcem ho stratiť, sme spolu už 10 rokov, máme všetko spoločné, krásneho syna. Lenže keď sa tá mladá rozhodne, že ho chce iba pre seba, tak som skončila. Mám bojovať??Nestratím tým svoju hrdosť??? Alebo ho poslať za jeho \" kočkou\" a zariadiť si život po svojom??

:)))

aha, zamiluje a do zenateho :)) to je vazny dovod!
lebo manzelka nebola raz milenkou a tiez sa asi nezamilovala tak isto ako ani jej manzel a asi sa ani nebrali z lasky, etc., etc.
nepremysla? no, to by mala
opakujem: cogito ergo sum
preco sa nezamiluje do seberovneho-teda bez zavazkov? hm, lebo na takeho nema? najlahsie je zbalit zenateho chlapa, to mi ver, testosteron nepusti, darmo budes pisat daco typu, ze chlap povie NIE mladej peknej co prejavi zaujem o 10 rokov zenateho chlapa.
a zamilovanie? kolko asi tak vydrzi?

lienocka2808

manzelka 29 je len potvrdenim vsetkeho co som doteraz napisala.
Ze vo vztahu do ktoreho sa vkradne nevera nikdy nie je vsetko OK.

lienocka2808

pre :)))
Na jednej strane vravis ze vztah fungoval dobre a rozbila ho az milenka, a na druhej strane vymenovavas problemy napr. stereotym zabijak väščiny dlhodobych vztahov( v prizpevku o 9:00hod), takze sme sa dostali prave tam co som tvrdila ja, ze ak ma muz milenku asi mu vztah so svojou zenou az tak nefungoval. To ze mas iny nazor respektujem, ja ho mam iny. Ja si myslim, ze pevny silny kvalitny vztah nemoze rozbit ziadna milenka.

manzelka29

Vidím, že sa tu rozpútala búrlivá diskusia. V mojom prípade som bola čiastočne na vine aj ja, že som ho dohnala do náručia milenky. Tri týždne do mesiaca som bola preč a keď som mala voľno, snažila som sa venovať svojmu synovi, domácnosti, rodine...a manželovi som venovala minimum času. Bohužiaľ som si to uvedomila už keď bolo neskoro. otvorene sme sa o tom rozprávali...najprv ho hnala obyčajná živočíšna túžba..,,( sex medzi nami, veľmi ojedinelá záležitosť) neskôr zistil, že je to žena ktorá ho vypočuje, poľutuje, pohladí...všetko to čo som mu ja nedávala, pretože..vlastne ani neviem čo som čakala...jeho nevera veľmi bolela ale v mojom prípade, som ho tam pomaly ale isto dokopávala...čo sa týka jeho milenky...necítim k nej nenávisť...necítim k nej nič, je to pre mňa cudzia osoba....
a naša situácia...voláme si, ale akosi obaja obchádzame tému nášho rozchodu či prípadneho udobrenia...neuveríte mi, ale zatiaľ mi to takto vyhovuje a už nech sa to posunie kdekoľvek, dúfam, že to bude to najlepšie čo obaja urobíme a hlavne aby náš drobec bol aj naďalej také šťastné a milé dieťa, či už budeme spolu alebo nie........Ďakujem za vaše názory, podporu aj dobré mienené rady...ste veľmi milí...pomôže, keď si prečítam názory a podporu ľudí, ktorí sa na to pozerajú triezvo, bez toho aby nás poznali.

aha, takze je to takto?: milenka spozna zenateho chlapa s dietatom a chce povodnu manzelku vymenit-nahradit, zaujat jej miesto a pripravit dieta o moznost vyrastat v uplnej rodine(a ak jej to nahodou nevyjde, treba ju polutovat)

Laurina22

Nie,nejde s tymto presvdecenim do toho,praveze si mysli a dufa v uplny opak.Lenze postupne,ak nie je uplne naivna a blba,zisti,ze tudy cesta nevede...

ta milenka ide do toho s tym, ze bude len milenkou? hm, zvlastny postoj (na zenu, uzit si so zenatym chlapom, otcom dietata, trochu to tam pomutit a potom, dovidenia, pojde to rozmutit dakam inde-o dom dalej? aka zabavka)