Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela

Príspevok v téme: Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela
manzelka29

Mám 29 rokov, krásneho syna a donedávna aj perfektného muža. Všetko sa to začalo, keď som stratila prácu a nedokázala som sa zamestnať. Odišla som teda do Čiech, kde tri týždne pracujem, dva som doma. Manžel sa zatial stará o nášho synčeka. Viem, nie veľmi správne riešenie, ale hypotéka za nový byt a leasing za auto nás k tomu donútili. Môj drahý, opustený manželík si zatiaľ našiel milenku. Poznám ju, je krásna, mladá, inteligentná, ambiciózna študentka proti ktorej moje konfekčná veľkosť XXL nemá šancu. Môj manžel bol aj je veľlmi príťažlivý muž a vždy mi tlačil do hlavy, že jemu na kráse nezáleží, vraj som pre neho tá najkrajšia a teraz si nájde výstavný kus. Inak, všetko popiera, zatĺka..Naozaj neviem čo mám robiť, nechcem ho stratiť, sme spolu už 10 rokov, máme všetko spoločné, krásneho syna. Lenže keď sa tá mladá rozhodne, že ho chce iba pre seba, tak som skončila. Mám bojovať??Nestratím tým svoju hrdosť??? Alebo ho poslať za jeho \" kočkou\" a zariadiť si život po svojom??

Nickey

someonestrange, ja to mam podobne, az na to, ze my sme spolu 1 rok a ich manzelstvo funguje, jeho zena nic netusi. Tiez som to neplanovala, proste sa stalo.

someonestrange

Necitala som vase prispevky, lebo ich je strasne vela. Ale som niekoho milenka. Mam 27 rokov, som fakt pekna, mam vzdelanie a dobry prijem. Nie som na nikoho odkazana. Nikdy som nemala nudzu o muzov, mozem mat, koho chcem. Ale lubim jedneho, a ten je zenaty a ma dve dcery. Medzi nim a zenou to nefunguje uz par rokov, a nerozviedli sa len kvoli detom, aj ked ona to uz iniciovala. Zostali spolu kvoli detom, jedna ma 16, druha 10. Tu mladsiu poznam, je to mile, zlate male dieta :-) Druha je vacsia, a prave riesi prve lasky. A su rodina. Nie sice fungujuca, ale su rodina. Mame spolu vztah pol roka, boli sme spolu na par dovolenkach v zahranici, jeho kamarati o nas vedia a poznam ich, takisto mal vazny rozhovor s mojou mamou. Ked som sa ho prvy krat pytala, preco je este stale zenaty, povedal, ze preto, lebo ho to este len caka :-)) A odvtedy sa spolu bavime a mame vztah. Piseme si, volame si, chodi za mnou... Ja nie som ten dovod, preco im to nefunguje, za tym je dlhorocna historia, ktora ma nezaujima - uprimne. Ja som len nasla muza, o ktorom viem, ze je ten, s ktorym mam stravit zivot. Neviem, preco je to prave on, mozno preto, lebo ma dokaze vzdy rozosmiat :-) Teraz, po polroku prisla prva kriza, pretoze by som chcela, aby bol pri mne... lenze on nemoze :-) Pretoze ma doma dve deti a prosperujucu firmu :-)

Nikdy som neplanovala byt niekoho milenkou, vzdy som si myslela, ze je to pod moju uroven. A dokonca som ho o to poziadala, aby zo mna neurobil svoju milenku. Takze vraj sme partneri ;-) Viem, ze ma lubi, to clovek citi... Len ma zabija to cakanie... Povedala som si, ze rok staci na to, aby si urobil poriadok vo svojom zivote. A on to vie. Takze v oktobri vam dam vediet, ako to dopadlo :-)

romana0210

Neviem, ja by som asi zacala pracovat na sebe.Vravis, ze mas velkost XXL, snad by som zacala odtial. Tvarila by som sa , ze nic neviem o jeho milenke ( viem ze ked manzela lubis, je to tazke..). V kazdom pripade si podpor sebavedomie. Netyraj sa myslienkami na to, aka je tvoja "superka" inteligentna a krasna a aka si Ty hadam nemozna. Chyt vsetko do vlastnych ruk. Ja by som este ( aj ked s tazkym srdcom ) potom dala dovod svojmu drahemu, aby on zacal ziarlit a pochybovat . Zmenit vizaz, usmievat sa, akoze mi niekto potajomky vola...atd. Ja som to vyskusala a fungovalo to. Dnes sa s manzelom na tom bavime.. Drzim palce!

sweet_lolitta

joj kolko odbronikov na lasku sa tu nazbieralo :) a kazdy si tu svoju pravdu pretlaca, kto je zly, este horsi a najhorsi :) skoda, ze stale sa ludia o laske, tak krasnom cite, hadaju, mlatia, dokonca sa kvoli tomu obcas aj vrazdia... make love, not war.

tretia osoba nemoze znicit vztah postaveny na pevnych zakladoch, ona moze byt akurat karma a zrkadlo pre ten vztah. myslim, ze niekde nizsie to manzelka 29 podobne napisala a pochopila to.

Aja02

takjejtreba: Práve pred chvíľou som v jednej téme napísala, že každému sa raz všetko vráti. Ja to vždy hovorím. Božie mlyny melú pomaly, ale isto. :)

takjejtreba

moj ex si nasiel "nejaku", rozviedli sme sa, po 2 rokoch si nasiel dalsiu "nejaku", s ktorou podvadzal tu predoslu nejaku, ktoru nakoniec uplne sprosto vyhodil z bytu. A pribeh nekonci..uz som len divakom a tesim sa, ako to bude pokracovat....

lakomec

ste normalny aka nevera??? Preco sa divate akoze na nu ? kto je tu zenaty on ci ona ? Ona ked chce si to moze rozdat aj s polkou slovenska a je to len jej vec kedze nieje zadana. toto milujem ona je ta zla a pritom ju dal zenaty muz co si kazdy vecer pekne lazka ku svojej manzelke a zahra sa s detmi futbal , jeho odsudzujte jej to moze byt srdecne jedno , to ze sa zamilovala je uz horsie , hlavu hore preboli to , proste si bola jednorazovka :o tvoj pravy ta este len najde neboj sa :D

dr. sova

manželka29, neviem, čo ti mám popriať... veľa šťastia a psychickej sily, aby si nikdy neľutovala rozhodnutie, či už vo vzťahu zostaneš alebo nie... a všetkým milenkám: neželám vám nič zlé, len aby ste raz na vlastnej koži zažili to, čo každá podvádzaná manželka... aby ste pocítili, ako strašne bolí nevera ...