Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela

Príspevok v téme: Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela
manzelka29

Mám 29 rokov, krásneho syna a donedávna aj perfektného muža. Všetko sa to začalo, keď som stratila prácu a nedokázala som sa zamestnať. Odišla som teda do Čiech, kde tri týždne pracujem, dva som doma. Manžel sa zatial stará o nášho synčeka. Viem, nie veľmi správne riešenie, ale hypotéka za nový byt a leasing za auto nás k tomu donútili. Môj drahý, opustený manželík si zatiaľ našiel milenku. Poznám ju, je krásna, mladá, inteligentná, ambiciózna študentka proti ktorej moje konfekčná veľkosť XXL nemá šancu. Môj manžel bol aj je veľlmi príťažlivý muž a vždy mi tlačil do hlavy, že jemu na kráse nezáleží, vraj som pre neho tá najkrajšia a teraz si nájde výstavný kus. Inak, všetko popiera, zatĺka..Naozaj neviem čo mám robiť, nechcem ho stratiť, sme spolu už 10 rokov, máme všetko spoločné, krásneho syna. Lenže keď sa tá mladá rozhodne, že ho chce iba pre seba, tak som skončila. Mám bojovať??Nestratím tým svoju hrdosť??? Alebo ho poslať za jeho \" kočkou\" a zariadiť si život po svojom??

NeviemNick

Nedá mi nevyjadriť sa ale je mi trošku tak do smiechu i do plaču nad ženskou hlúposťou, pretože nesúhlasím s tým čo sa tu popísalo že keď sa žena zamiluje (milenka teda k téme) má na očiach ružové okuliare a nejde sa odmilovať a asi krvopotne ide taká zamilovaná žena po tom mužovi či je chrapúň, či je zadaný alebo nech je akýkoľvek.(ako bolo napísané)

Ak je raz žena ženou, ak puberta ju už prešla, ak nie je žena vypatlaná - t. j. trošku používa mozog, teda aspoň kapacitu mozgu kde to funguje - tak jasné že si dá pokoj so ženáčom, i keby on začínal. Jasné že si dá pokoj aj s normálu sa vykybujucími mužmi.
Takže ak je milenka zamilovaná je to len úbohá výhovorka.

elsa5.5

lienočka 2808,neviem koľko máš ty rokov,ale láska znamená aj obetavosť do budúcna...,,manželka 29,dieťa je dôležité a rodinné prostredie tiež,prajem ti veľa síl a správne rozhodnutie:)

zixix

Tak sme sa tu dozvedeli, ze pravdepodobne vztah v manzelstve nefungoval a preto asi doslo k tomu comu doslo.
Stale mi tu chyba ale jedna vec. Co urobil on , aby to bolo lepsie?? ona pracovala, starala sa o dieta, "dostatocne" sa mu nevenovala... co este neurobila zle?? A co urobil on, ak mal pocit , ze je chudak na vedlajsej kolaji?? Tuto odpoved som tu akosi nenasla, len akurat to...nejake poznamky na margo manzelky

sweet_lolitta

manzelka29> citala som si len tvoje prispevky, kedze ostatni sa tu povacsine hadali medzi sebou... chcem ti povedat, ze znies ako velmi rozumna zena, neviem ako by som sa zachovala ja v tvojej situacii, kedze nie som tebou, no zvladas to mimoriadne dobre - ine by asi obvinovali z nevery hlavne manzela a ty si obratila pozornost najma na seba a usudila, ze si sa manzelovi ako milencovi prilis nevenovala a nemali ste na seba tolko casu. Myslim si, ze by ste mohli vasmu vztahu dat sancu, ked si na seba budete vediet robit cas a venovat sa svojmu vztahu. Jeho milenka je naozaj len tretia cudzia osoba, ktora tak ako prisla moze odist, no vas vztah s dietatkom by mohol mat pre neho vyssiu vahu. Drzim Vam obom palce.

Laurina22

Ale ja netvrdim,ze najst si milenku je riesenie!Ani sa mileniek nezastavam!

Ja len tvrdim,ze aj ony sa mozu zamilovat.To je vsetko.

Vobec to nemal takto riesit.

Chlap,ktory si najde milenku,je pre mna obycajny chrapun,ale aj do chrapuna sa mozes zamilovat,pokym mas na ociach ruzove okuliare.

:)))

aaa, kamosky, lienocka a laurina...
nie, nema, nema zmysel to tu vysvetlovat, lebo to aj tak nepochopite, az raz. raz ked sa ocitnete v kozi manzelky z prispevku, tak slecny, vela stastia vo vasej zamilovanosti a rieseni buducich manzelskych problemov, aby ste nikdy nemuseli brat hypoteku s muzom a zivit rodinu a mat zodpovednost ako manzelia v teme od manzelky29, kde to kazdy partner riesil po svojom-tento ich MANZELSKY PROBLEM!!! manzelka si nasla pracu v zahranici a manzel doma milenku. takze vyrieseny problem? aha, pre zamilovanu lienocku ci lauriku nesplacanie hypoteky nieje manzelsky problem. a co teda je? to je len taka myslitelska otazka, ja nehladam odpoved :)

lienocka2808

:))) jediny kto tu asi nebol nikdy zamilovany si ty, ked mozes dat otazku typu, ze "preco sa nezamiluje do seberovneho??"
Pretoze ked si naozaj zamilovana tak nekalkulujes, nerozmyslas, si v extaze.
Tak asi preto.
Proste laska pride a nevybera si, ze tento je zenaty. Samozrejme mnoho zien sa tomu vyhyba, lebo s tym suvisi mnoho problemov, ale ak su naozaj zamilovane do zenateho muza tak niekedy to nejde ukoncit to.