Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
ahoj evellina.uz to mas za sebou.ako sa citis asi mas bolesti.ale od teraz bude len a len lepsie.asi este nie si domka .velmi ti drzim palce vsetko bude ok uvidis .hlavne treba verit v to dobre .drz sa mi dievca.pekny den .ak by si nieco chcela vediet tak napis.paaaa
evelina, drzime ti palce a potom sa ozvi.
lena 251,slniecko,lili2 a ostatne dievcata,alebo zienky..ja uz som pripravena a za chvilku odchadzam do nemocnice..dakujem vam velmi pekne za podporu a ozvem sa ked sa vratim z nemocnice..dufam,ze to tam prezijem..ahojteeeeeeeee..
lili2...dik za typ ,skoda ze som to nevedela skor,budem uz operovana v presove tento pondelok,ale snad tvoja informacia pomoze ostatnym zenam,ja by som tiez radsej sla do kosic,ale uz je neskoro nieco menit,ale aj tak ti dakujem...pa-pa
slniecko...ahoj,som rada ze ti vysledky dopadli dobre,to je asi po tom vsetkom ta najlepsia sprava,co???...dufam ze aj mne to dopadne dobre,uplne sa uz od strachu teraz trasiem,dufam ze to zvladnem a ze aj mne vsetko dobre dopadne...skoda,ze sme neboli v kontakte skor,ak by som vedela skor o kosiciach,tak by som si to tam urcite vybavila,ale co uz teraz,termin mam v pondelok,takze uz len to nechavam na lekara ...velmi sa bojim...ozvem sa este,zatial dik ahoj...
lena 251...no mne sa to uz blizi,myslim tym konizaciu...strasne sa bojim,ja som nemala vobec nijake problemy,len som sla na preventivnu prehliadku ako kazdy rok a lekar mi povedal ,ze mam zlu citologiu,mam ju CIN II-III,a HPV pozitiv...,brala som indonal aj nejake vitaminy,ale v podstate mi to vyliecilo len zapal ten som mala stredny az tazky,teda tak mi vysiel na citosteri,ale ja som vobec nemala nijake problemy,takze zapal uz mam len mierny,ale citologia je nezmenena...ale nadalej beriem indonal a ostatne vitaminy,len tak pre istotu...ved ine ani nic nie je na HPV infekciu...velmi sa bojim,velmi...dufam ze to zvladnem,ozvem sa este pred tym ako pojdem do nemocnice...pa-pa
Ahoj babenky,v pondelok 27.10.08 bude mesiac,co som podstupila konizaciu...NEPODCENUJTE a setrite sa po zakroku..ja dodnes krvacam,momentalne mam aj menzes,takze to neviem odsledovat.Mam teplotu 37,5.Moj gynekolog mi musel ranu niekolko krat vypalovat,natolko krvacala. Dnes som bola u svojej obvodnej na krvnom obraze..nehrnte sa do prace ako ja a potom budete na PN mesiac.V pondelok idem uz do prace a dufam ze mam uz iba menzes a nie krvacanie.Kazda z nas sme ina a preto ak mozem poradit,drzte sa toho co vam kaze vase telo a nie toho co tu popiseme svoje skusenosti.Drzim kazdej palce a niet sa coho bat a uz vobec netreba nic odkladat.Vela zdravia prajem.
ahoj evellina.tak mne rezali krcok do tvaru kuzela a vypalovali to chore tkanivo.mala som aj nejaku malu cistu.operovali ma asi hodinu a pol.po opercii som mala trosku bolesti ale da sa to zvladnut.a vtedy som aj prestala kojit.kojila som dceru 2a pol roka a urcite este by som bola dalej ale co uz.hlavne je ze som zdrava.vysledky mam vsetky v poriadku .a myslim si ze hlavna je psychika cloveka .treba stale pozitivne mysliet.mna operovali v kosicich na jednodnovej chirurgii v nemocnici L. Pasteura .pekny den
evelina ahoj, prepac dlho som tu nebola. ja uz pracujem od minuleho stvrtka, uz sa citim ok.aj krvacat som prestala, preistotu ani kramy som nedostala :) a mala som ich mat v pondelok. no dufam, ze sa to da do poriadku. po nich mam ist na kontrolu. ja som mala histologiu v pohode. a neboj tebe to tiez dobre dopadne. ja som nepatrala na co idem a ani ako to prebieha, mne len doktorka povedala, ze sa to robi elektrickou sluckou a zobrie 2 mm. a hovorili tomu lupka.tak neboj nech to urobia ako maju moznost a budes lepsie po zakroku. ty si mala len zle vysleky cytologie alebo aj ine problemy? tak sa drz a hlavne sa po zakroku ozvi :)) budem tu. lena drzim ti palce a nicoho sa neboj. budes spat a o nicom nebudes vediet a ani po tom to neboli.