Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
evellina, uz je asi pozde, ale mozno ostatnym to pomoze. LEEP metodou to robia len v kosickej fakultnej nemocnici na snp... inde som nepocula, dokonca ani v saci nie.
lena 251...ahoj lenka,ako sa mas???...ja uz som na pondelok naplanovana na konizaciu,velmi sa bojim,ale uz to chcem mat za sebou...strasne nervy..cytologiu som mala zlepsenu,ale nie dobru,takze musim ist na konizaciu,zajtra predoperacne a v nedelu idem na prijem do nemocnice,...pytala som sa lekara na leep metodu a ten mi vynadal,ze odkial som taka mudra,ja som mu povedala ze som si to vyhladala na nete a on ze mam sa potom liecit cez net..no strasny pristup...jednoducho Presov tento pristroj nema,takze budem operovana po starom..no ale co uz,hlavne aby mi to dobre dopadlo...ozvem sa este neskor,lebo prezivam strasny strach a je mi lepsie ked sa mozem s niekym porozpravat...tak sa maj pekne nech sa ti dari a hlavne vela zdravia..zatial pa-pa
slniecko....ahoj,dik ze si ma povzbudila...velmi sa bojim..zajtra idem na predoperacne vysetrenie a v nedelu po obede mam prist do nemocnice na prijem a v pondelok ma budu operovat...velmi sa bojim,hlavne ake budu potom vysledky..atd.,dufam ze to zvladnem,mozem sa ta opytat akou metodou ti robili konizaciu??..mne to budu robit norm.,mechanicky,cize ziadna leep metoda,lebo v PO nemaju ten pristroj,uz som uplne vystrasena a co to este bude do pondelka,ved sa zblaznim...dakujem ti este raz za povzbudive slova..ahoj
ahoj evellina.drzim ti palce presne viem co prezivas.ja uz to mam davno za sebou ale v mysli to mam navzdy.a konizacie sa nemusis bat.tak drzim palce pekny den
lena 251...ahoj lenka,velmi sa tesim,ze ti vysledky dopadli dobre,viem si predstavit aka si stastna...ja zajtra idem k svojmu doktorovi,idem si pre vysledok z cytologie...teda ked bude zly aj po indonale,tak idem na konizaciu,velmi sa bojim co mi zajtra povie a este viac sa bojim konizacie,no od zajtra ma caka tazke obdobie...ale dufam ze to vsetko zvladnem a ze budem mat tiez dobre vysledky...zajtra ti napisem ako som dopadla u svojho doktora...
Ahojte v som 3 den po konizacie krcka lletz elektrickou slučkou. Je to v pohode, kludme by som sla este raz. Prisla som rano na jednodnovu chirurgiu novamed bb a cakala kym pridem na rad. Sestricka mi pichla injekciu oblbovacku trosku stipala ale az po pichnuti. A potom prisli pre mna previezli ma na operacnu sal tam som sama presla na kozu. pytali sa ma blbosti meno datum a zaviedli mi zilu do zili to som uz ani necitila. a strekli narkozu a dali kyslik asi trikrat som sa nadychla a uz ma budili:-) po prebudeni som mala slabunke bolesti ako pri menštruacii hned mi spustili infuziu proti bolesti a zvracaniu a nic ma nebolelo. Iba ako keby som mala svalovicu na bruchu. Krvacam trosku. Teraz som tyzden na pn a mam kontroluza tyzden tam sa uvidi ako dlho ma este necha.
ahoj sisa34.tak som rada ze vysledky mas ok.a dufam ze to aj tak ostane dlhooo.pekny den pa
slniečko
Ahoj.Ja som bola v stredu na kontrole a mam dobre výsledky.Huraaaa dufam že to tak ostane.Este som na PN lebo som mala este do minulého tyždna bolesti a ten neprijemný výtok.Zajtra idem ma Kontrolu tak uvidim ako sa to hoji.Maj sa pekne a drž sa.pa
evelina- neboj bude to vsetko v poriadku, aj keby si musela podstupit konizaciu. nie je to take hrozne. 2 dni v nemocnici vydrzis a potom budes 14 dni doma. a vsetko bude ok.
Ja mam dobre spravy,dnes som volala na vysledky a boli v poriadku, ziadna rakovina a vybrali vsetko co mali. v pondelok mam dostat a potom pojdem na kontrolu. tesim sa (i ked stale krvacam-spinim).
evelina,ja mam problem po kazdom odoberani cytosteru že zacnem krvacat.ni eje to jeho chyba ze by ta poranil,je to skor tym ze bud je tak prekrveny krcok alebo tam je ranka