Konizácia - mate skusenosť?

slniecko

ahoj 43.asi ta sklamem ale ja neberiem ziadne vitaminy a ine pripravky.raz za rok chodime k moru a moj liek na vsetko je moja dcera.aj ja mam taky zvlastny pocit ked idem na kontrolu.vsetky vysledky mam ok .snazim sa a myslim ze to funguje pozitivne rozmyslat a myslim ze to funguje taky ten vnutorny pokoj a pohoda.mam uzasnu rodinu a hlavne sa nesnazim na to mysliet.to asi tak vsetko.drzim palce pa

43

ahojte dievčata,som tu dlhsie nebola a tak pozeram,že evelina uz ma potom a vysledky ma super.evelina tesim sa s tebou.je to super pocit,ked to je vsetko v poriadku.
ja neviem preco ale stale sa neviem nejako ukludnit.ked mam ist na kontrolu tak som z toho zase nervozna ako ked mi prvy krat vyslovili ze mam zly cytoster.
skoda že tu nepišu aj baby,ktore už chodia len na kontroly a ake mavaju teraz cytostery.sice ano,slniečko uz je dlhši čas po konizacii.slniečko teraz mavaš stale PAP I ?uživaš ešte nejake doplnky vyživy alebo ako sa staraš o svoje zdravie teraz?
evelinka ty si ake mala vysledky histologie?teda uz mas urcite,že?viem že ty si sa velmi bala,ale ved kto by sa aj nebal.ja osm bola tiež štastna jak blcha ked to bolo na papieri že tam bola"len" dysplazia aj ked tazka ale este stale len dysplazia.tento mesiac idem na kontrolu tak uz aby som mala za tym a hlavne aby vysledky boli v poriadku.zdravim vas a pekny vikend prajem!

slniecko

ahoj evellina.mno robili konizaciu 16.6 2006.v juli sme boli na dovolenke pri mori myslim ze mi to pomohlo .na kontrole som bola vo februari.vysledky som mala ok .a poto raz za rok chodim na onkologicke stery a markery a ine odbery a vytery.aj terz som bola v lete vsetko mam ok.ja som stale ten najstastnejsi clovek na svete.pre niekoho je zdravie len pojem pre mna uz nie.som velmi rada ze si ok .viem co sisi vsetko prezila a vsetky zienky co tym presli.drzim palce velmi.pekny den paaa

valodka

Ahojte ja som bola včera na kontrole a povedal mi elkár že musím podstupit konizácici mám velmi velkí strach ani nie s uspávania le čo potom tie výsledki či budu dobré alebo nie ako som to pochopila tak to mi zoberu z krčka maternice to nkazené a potom by to amlo bit dobre a čo ak bude zel výsledki tak to znamená že som chorá nechcem to ani vyslovit velmi sa toho bojím hlavne tých výsledkou ja už som boal dva krát na kiretáži som potratila tak viem že to trvá chvílku

lena251

fidka ja som cca 5 tyzden po zakroku a uz to mam aj zahojene. ja som bola v narkoze 1x v zivote. vobec som sa nebala, neviem cim to bolo. zakrok trva cca tych 20 min. a po nom nic neboli, mozno troska pobolieva podbrusko, ale to zavisi od cloveka. ja som osobne krvacala nie vsak hned po zakroku, zacalo mi to ked ma pustili 3-4 den po zakroku. brala som norethisteron. uz je vse ok, zatial. neboj vsetko dobre dopadne. nicoho sa nemusis bat.

harmony

ahoj fidka, ja som sa tiež strašne bála. ja som bola na konizácii v BA. operácia trvala asi 10-15 min. v celkovéj anestéze a po 4 h. som išla domov. nemala som žiadne bolesti ani nekrvácam.

fidka

ahojte kočky......mám zlý cytoster...gynekolog mi odporučil excíziu..ale v nemocnici ma hneď objednali na konizáciu..veľmi sa bojím...ako to baby prebieha..a aké to je po konizácii???? sú veľké bolesti, a krvácanie??, a operácia prebieha dlho?? bojím sa hlavne narkózy?? robili to niektorej z vás v Prešove???-lebo ja idem do prešov.monobloku....

lena251

evelina ahoj :) tak uz je dobre, som rada. ja som bola na kontrole vcera, mne kazal prist po menstruacii.povedal, ze uz to mam zahojene a uz mozem robit vsetko aj cvicit aj to druhe :)) a ze ak bude vsetko ako ma byt, tak cytologiu urobime v januari. aj ja sa tesim a tiez drzim palce ostatnym co to maju za sebou aj pred sebou. ozvite sa :)
no vidis, ze ti to robili rovnako :)

evellina

ahoj slniecko,v prvom rade sa ti chcem podakovat za podporu,naozaj mi to pomohlo...a teraz dobra sprava..velmi sa tesim,lebo mam dobre vysledky..velmi,velmi som stastna..myslim ze som najstastnejsia na svete...samozrejme sa este setrim,ale uz nekrvacam,citim sa super,naozaj je to kazdym dnom lepsie,len dufam ze sa to nezopakuje a ze budem zdrava,taktiez to zdravie prajem vsetkym ludom a hlavne zenam aby nemuseli prezivat taky strach a stres ako som ja prezivala...dakujem ti este raz,prosim ta ozvi sa este a kedy by som mala mat nejaku kontrolu??Mne moj gynekolog povedal ze po 6 tyzdnoch mam prist na kontrolu,ze si chce pozriet ten krcok a ze cytoster spravime az na jar...pa-pa

slniecko

ahoj evellina.tak to som rada ze si uz po.odteraz uz bude len lepsie.este budes krvacat par dni mozno aj tyzdnov ale to je normalne.len si davaj pozor.nic nedvihaj a hlavne nezacni okna umyvat.tak drz sa pekny den.a vysledky budu vsetky ok uvidis.