Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
lucia9 mala by si aspon niekolko dni iba lezat a nic nerobit. ja viem, ze sa mi lahko povie.ale ked krvacas. aj ja som. a viac ked som sa stale niekde motala. ono po cca tych 14 dnoch sa to ukludni. drzim ti palce.
evellina ahoj operovali ma druhy krat a aj odrezali dalsi kusok,ale riadne mi doktory nic nepovedali...akurat,ze musim vela lezat a nesmiem sa namahat..dnes rano som zacala trosku viac krvacat a uz som z toho mimo potom vsetkom co som zazila uz ani neviem ci to su krmi lebo teraz niekedy by som ich mala dostat...a ty si ako na tom po troch tyzdnoch?este stale lezis alebo uz chodis aj von? uz si mala aj menzes?aky bol?prajem pekny den pa
lucia 9...ahoj,ja som 3 tyzdne po konizacii,prosim ta,ty si pisala,ze si sa musela vratit do nemocnice a ze ta museli znova operovat,mozes mi napisat,ze co ti vlastne operovali,to ta akoze este raz sili,alebo co??...a terz si uz ok???citis sa uz dobre??...vsetko dobre ti prajem...pa
janulina...vsetko dobre ti prajem,vela sily aby si to zvladla a aby ti vsetko dobre dopadlo...budem na teba mysliet,neboj zvladnes to...drzim ti prsty...ozvi sa potom...ahoj
ahoj romana 31oktobra mi robili konizaciu na 7den ma pustili domou a este v ten den som musela nazad do nemocnice lebo som zacala sialene krvacat:(hned v ten den ma aj este operovali...vcera mapustili z nemocnce :)som velmi rada lebo som tam bola 17 dni..chcela by som sa ta opytat ako dlho sa to asi lieci???stale spinim trisku,aledoktor vravel,ze to je v norme..vela stastia
janulina : ahoj, a drž sa, určite všetko dobre dopadne a hlavne to už budeš mať za sebou. Mňa to čaká presne o 2 týždne, už aby som to mala tiež za sebou. Ja idem do nemocnice 1.12., 2. - ho ma budú operovať, ale domov ma pustia až v piatok, kôli tomu nepodarku streptococu, pri ktorom hrozí silnejšie krvácanie. Bŕ, ale zvládla som tri pôrody, čo taká konizácia :-))))
kočky ste zlaté...prajem nám všetkým....všetko dobré..a hlavne, aby sme boli zdravučké...., zajtra nastupujem do nemocnice....a v strdu by mi mali robiť konizáciu,,,,prosím-držte mi pršteky...ja držím tiež tým, ktoré idú na ten istý zákrok....veľmi sa bojím...pekný večer..papapaaaaa
ahojte mam 29 r. po konizacii som dva roky predtym som mala asi 5 rokov caste problemy s vytokom zapalom teraz je to super keby som musela podstupim to este raz bola som v nemocnici asi 5 dni a doma som sa liecila asi 6 tyzdnov nesmiete sa velmi namaha lebo sitie vo vnutry je velmi slabe ziadne prudke pohyby ani chodenie po schodoch trosku som spinila ale to bolo v poriadku vysledky mam teraz velmi dobre drzim vam palce
ahojte,
v pondelok som bola na diagnostickom kyrete, potvrdili mi histologiou dysplaziu 2 - stredne tazka, a tak musim aj ja na konizaciu, dufala som, ze ostanem len na sledovacke, dokonca som citala, ze dysplazie sa mozu obcasu vyliecit aj vlatnou obranou organizmu, ale zial, idem este raz pod narkozu, tak nech to mam uz co najskor za sebou
ahoj janulina.nemusis sa nicoho bat.ani pred tym ani potom .ja som tiez mala vysoky tlak 180 na 145 a prezila som to v pohode.drzim ti palce a ozvi sa pekny den