Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

stanka371

fidka ja som bola šitá a robili mi udajne aj plastiku ale neviem ako je to s krámami či to mám krámi alebo je to niečo iné ked som odchádzala z nemocnice nič mi nepovedali čo môžem a čo nie

cudliprstik

qqq - jasom bola v nemocnici po konizácii 5 dní, a ako som prišla domov, som ďaľší deň hneď vysávala a žehlila. Také ako umývanie okien, by som sa však neodvážila, a ani nemusím urobila to moja polovička, kým som bola v nemocnici :-)

cudliprstik

Ahojte. Aj som po konizácii, robili mi ju minulý utorok. Doteraz som len veľmi jemno krvácala, skôr taký výtok, a teraz ma začína bolieť v podbrušku a je to ako pri začínajúcom menzese. Môžem ho dostať skôr, keď som ho mala dostať okolo 18-teho ????

fidka

ahoj..ja som kramy dostala tesne po konizácii...tak ako som mala termín....a krvácala som ešte 14-dní..., chodíš už niekde na prechádzky,,,a robíš už aj niečo?? ja som dnes pomalinky umývala okná...som 3-týždne po konizácii...tak dúfam, že som mohla..., a robili ti LEPP metodu..alebo ťa šili?? mňa šili...držím pršteky a napíš

stanka371

Chcem sa spýtať , lekár mi povedal že menštruáciu dostanem len o 4 týždne po operácii. Je to pravda? Kedy ste ju dostali vy? Ja som 2 týždne po konizácii a stále krvácam a teraz mám termín menštruácie. Môžem to dostať aj teraz.Baby držím všetkým palce

43

tonica ja som v podstate po tych 4 tyzdnoch mala menzes a isla som na kontrolu a lekar mi povedalze je zahojeny pekne.bral mi aj cytoster a mala som 2.teraz som bol apo 3 mesiacoch na kontrole a pojdem este z adalsie 3 na cytoster.a prvy krat som sexovala hned ako som prisla od lekara a povedal ze uz je zahojeny ten krcok.ci somsa nebala ,jasne ze som s abala.a vobec ja s abojimstale,snažim s ana to nemysliet ale sem tam ma to prepadne ten strach,aby s ato nevratilo a pod a to potom nemam na sex vobec chut.

maxikacenka

Caute,v piatok budem 2tyzden po konizacii. Mozem uz upratovat - vysavat aj zehlit atd..?
A co sa tyka menstruacie, vysadila som antikonc.tabletky a je mozne, ze som dostala menstruaciu uz za 2 tyzdne? lebo sa mi nezda, ze by som tyzden po konizacii 5 dni krvala, a teraz uz nie.

tonica

čawko 43...ale keď sa už niektorá z nás vzrušila...myslíš, že to tomu krčku až tak vadí???(alebo žeby trebalo utekať za lekárom)??, ja som po konizácii 3-týždne, na sex nemám ani pomyslenie, ale už dvakrát som sa pri manželovi vzrušila...to je ako keby narokom..jak môžeme...sexovať...tak ani nechceme..a keď to nieje možné..tak vtedy sú tí naši chlapi..akýsi iní..jemnejší, aj lepšie obíjmajú...aj bozkávajú úplne inak...stalo sa ale niektorej, že sa po konizácii vzrušila?? lebo teraz sa bojím, že to ublížilo..mojemu krčku..aby sa zahojill....tak ako má..., a ešte 43..-po akej dobe si mala krčok pekne zahojený??? kedy si po konizácii prvýkrát sexovala???? nebála si sa krvácania? a čo cytostery..kedy ti ich robil gynekolog????? pekný večer...

43

a ono treba aj tym manželom vysvetlit ,ž eradšej pockame 4-6 tyzdnov ako po porode,než by ste mali prist znova do nemocnice a potom nesexovat pol roka.ja som to az tak tazko nemusel avysvetlovat,pretože sme si prešli neuveritelnym strachom pred tym ,takže priroda nabok.....:-)