Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

fidka

ahojik evellinka....ako sa máš??, ja ako tak..akurát, že mi zas začali bolesti v podbrušku..pomaly chodím na prechádzky..., neviem..v nemocnici mi vraveli, že mám prísť v MARCI na cytoster..ale môj obvod.gynekolog mi vravel, že mi prvý ster spraví v JANUARI...tak neviem..ako si to mám vysvetliť..., nevieš kedy sa môže robiť prvý cytoster po konizácii???? a ako to máš so sexom?? nesexuješ, že???práve pozerám, že kočky sa pýtajú..ako to je so vzrušením...že či nevadí....keď sa vzrušíme.....pri hre***...samozrejme, žiaden sex!!!-tiež neviem, či to vzrušenie nám nemôže ublížiť..keď sme operované......vadí aj to??? lebo to nám nikto nevysvetlil..akurát, že pohlav.,styk by nemal byť....nejakú dobu..myslím, že 6-týždňov...pekný dník..moja...a napíš........

lussy

aj ja sa chcem spýtať, či nevadí..keď sa s priateľom mazlime...a pritm zvlhnem....neovplyvňuje to nejak tu ranu na krčku?

trew

kočky.....po konizáciii nesmieme mať pohlav.styk...minim.6-týždňov, že???? ale keď ma manžel hladí....tak som vzrušená???-to nevadí...tomu hojeniu krčku??? neám to nato vplyv???

evellina

fidka...ahoj,no ja uz som 6 tyzden po konizacii a na buduci ma caka prva kontrola,ale to bude len kontrola krcka,nemala by som mat ziadny cytoster.Vo vysledkach po konizacii som mala pisane,CIN II-III (stredna az tazka dysplazia potvrdena) a mala som tam pisane nieco ako``zdrave okraje``,cize ja som tomu rozumela tak,ze rez je v zdravom okraji.Ale,kto vie co bude neskor,uz sa od teraz strachujem,nechcem na to mysliet,aj sa snazim nepanikarit,ale neda sa.Ked sa rano zobudim,tak moje prve myslienky mam pri mojej maternici a krcku...xi,xi..Dufam,ze ti tie vysledky dobre dopadnu,daj vediet.A co potom ak vysledky nie su dobre??Musi sa amputovat cely krcok??..Mam byvalu spoluziacku,ktora ma amputovany cely krcok,kvoli zlemu cytosteru.Robili jej to tiez v PO asi pred 5 rokmi a vravela mi,ze ani nevie,ze jej nieco odrezali,ze to neciti.Ale dufam,ze nam vsetko dobre dopadne.Ozvi sa,ze co a ako...pa

43

ahoj,z tohoto druheho steru este nemam vysledky ale po prvom som mala II.neviem sa dočkat toho to druheho preto.
na vysledku z histologie z konizacie som mala ťažku dysplaziu .

terezia944

ahojky43-a máš už výsledky po cytostere??? aj tebe písali v tých výsledkoch po konizácii, že tam bola ťažká displázia? pekný dník..paaaa

43

terezia ja som bola prvy kratna kontrole po prvej menštrucii to bolo asi tak viac ako mesiac a hned mi robil aj cytoster.teraz som bola druhy krat uz v podstate po 3 mesiacoch.povedal mi ze uvidime aky bude vysledok a podla toho budem chodit na kontroly.

fidka

evellinka..no ja tu nevidím nič...ako čo rezali.....jak sa niečo dozviem...ozvem sa..., ako dlho si po konizácii?? 6-týždňov?? a ty si mala v tých výsledkoch po konizácii tiež napísané......ťažká displázia..príp.(CIN III)???