Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
ahoj RNG..tak nám poraď ako sa máme zbaviť tých HPV vírusov..a tej ťažkej dysplázie..., ja som užívala INDONAL..a nepomohol mi....poraď niečo na zvýšenie imunity..., a hlavne niečo také čo môžeme užívať...tak, aby sa nám nedvíhal krvný tlak, a taktiež čo by neškodilo na prolaps mitrálenj chlopne...díky..pekný večer
Ahojte vsetky. Caka ma konizacia pravdepodobne v januari. Citam si Vase prispevky, ale predsa len, kto mi odpovie na ot.?
1. Akym spôsobom je najsetrnejsie si to dat spravit? Skalpelom? Laserom? El.sluckou?
2.Dalej ma trapi fakt, ze mam zostupenu maternicu. CO s tym?
3. Co je to plastika? preco sa vykonava a komu? za akych okolnosti?
4. Ked pôjdem na tu konizaciu... zeny, ako sa mam tam dole oholit? Na babatko? Ako to robite vy? Som 5r po rozvode a moj ex bol moj jediny partner.
este raz tu pripomeniem: co tak vyliecit miesto rezania, regenerovat. Alebo este lepsie predist vytvoreniu vadneho tkaniva ba dokonca potlacit cinnost virusov, aby sa nic take nemohlo vyvinut?
Uz tu bolo viacero prispevkov, kde pouzitim Indonalu si nalezy z CIM 3 zlepsili na CIM 1 tj nebola potreba rezat.
A prevencia, tj potlacenie cinnosti nebezpecnych druhov hpv zvysenim viralnej imunity, to sa tu nijak nespomina.
Len rezat a rezat....
Stanka....určite to tak bude...sleduj ako to je krv...či je tmavšia..alebo jasne-červená.......niekto tu už písal, že pokiaľ to nemáš masívne krvácanie tak to nevadí..ja som tiež krvácala....dlho..a teraz mám ešte stále výtok..a neviem, či je to normálne....
fidka dik trochu si ma upokojila len dufam že je to tak díky moc za podporu
pre Stanku371...moja kramy budeš mať asi silnejšie ako normálne..aspoň ja som mala silnejšie ako obvykle..po konizácii som dostala hneď kramy..a tak som ešte krvácala asi 10dní...., inak som 22-dní po konizácii, ani mne v nemocnici nič nepovedali....čo môžem a čo nie..., šetrila som sa..., pomaly už chodím na prechádzky....., aj u lekára som bola(čo som bola objednaná na vyšetrenia)...len neviem..kedy môžem normálne začať robiť...síce už aj varím, dnes som pomalinky umyla okná...a včera som vysávala...dúfam, že som mohla..lebo to mi nikto v nemocnici neobjasnil..a čoi sa týka sexu-z toho mám tiež obavy..kedy budeme môcť začať pohl.žiť..aj keď ja to nechcem..ale manžel je nedočkavý...dúfam, že to gynekolog poriadne potom skontroluje...a povolí..lebo ja sa stále bojím, že tie stehy nemám zahojené..a že aj keď prejdú 6-týždne...že začnem pri sexe krvácať...
a CUDLIPRSTIK.....ty by si ešte nemohla nič robiť..veď si po konizácii len týždeň......., ja som tiež po týždni neumývala okná...ale až po troch týždňoch.., a čo sa týkaa toho termínu 18.-teho..kľudne môžeš podľa mňa dostať skôr kramy..keďže si podstúpila určitý zákrok...tak ten termín sa môže meniť...pekný večer kočky
stanka371, neviem. ja som nemavala silny a teraz ho mam este slabsi. uvidis. mozno sa ti zmierni.
ja som mávala silný menzes môžem ho mať aj teraz taký?
kocky ak vam mozem poradit. nezaoberajte sa tym, ze krvacate. je to normalne. ak to nie je masivne krvacanie je to ok. menzes si vypocitajte ako mate dostat. moze prist aj skor. ja som ho dostala neskor o dva dni. ale ani to by nemalo byt nejake masivne krvacanie. tak ak je to tak ako mavate menzes, bude to on. ono to prejde. ja som tiez panikarila a plakala kazdy vecer a bala sa ze mi to budu musiet robit znova. no niektora ma tu ukludnila tym, ze to len v pripade ze by to bolo masivne. a to nebolo. tak musite len vydrzat a vsetko bude zasa tak ako bolo predtym :)) drzim vam palce. a so sexom by som zacala po tych 6 tyzdnoch :))