Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
ahojte kočky
jaja tie kremy ma velmi zaujimaju,momentalne pijem aloe ale chcela by som vyskušat aj to čo spominaš ty,len neviem presne ktore su na vkladanie do vnutra,mohla by si viac o tom popisat alebo hodit sem stranku,kde siich objednavas?
Ja som to tu už spomínala, mala som problém s krčkom maternice-stále krvácanie, ktoré bolo spôsobené tým, že som mala ranku. Dozedela som
sa o Aloe, nielen o geli na pitie, ale aj o produktoch ako sú krémy "Z"! Aloe / kladien dôraz či sú Z alebo S, pretože je to rozdiel. Tieto krémy 2 / propolisový z obsahom aloe a krém, ktorý má konzistenciu ako želé aplikovala som na tampón. Užívala som výživový doplnok - najsilnejší antioxidant. Povedala som si že to vyskúšam, keď približne po 1/2 roku užívania som išla k lekárke na kontrolu bola veľmi prekvapená aké to mám zahojené. Povedala mi, že ako keby som bola úolne iný pacient, a správu ktorú písala do záznamu nenaväzuje na predchádzajúcu. Kázala mi prísť na kontrolu o rok, čo je na budúci týžýdeň. Po celý rok používam tieto prípravky ako PREVENCIU.Som zvedavá aké budem mať výsledky. Nepociťujem žiaden problém a cítim sa veľmi dobre. Inak tieto spomínané krémy by som odporučila keždéj kočke ako prevenciu a tiež pri
návšteve kúpalisk. Aplikovať si tampón s krémamy - chránia pred infekciami, ktoré získa mnoho žien práve z týchto zariadení. Tiež pomáhajú pri spomínaných výtokoch a pod. Len je dôležité dodržiavať disciplínu, čo sa týka aplikácie a to dlhodobo. Je treba dať krémom priestor na to, aby mohol byť výsledok ako si želáme. Ja si už neviem predstaviť, keby som nemala túto pomoc. Keď budem mať po
kontrole napíšem ako som dopadla. Tiež musím podotknúť, že doba užívania je u každého iná, pretože je dôležité si uzrejmiť v akom štádiu je zdravotný problém.
...a čo sa sexu týka, mám nesmierne milujúceho partnera, ktorý sa o mňa bojí viac, akoby ho momentálne zaujímal sex, a ktorý sa ma ani nedotkne, kým mu gynekologička nedá zelenú, t.j. dodržíme určite tých 6 týždňov po konizácii. Ja ešte čakám aj na výsledky z histológie.
Ja som mala po konizácii asi 9 dní slabý výtok, taký ružovkastý, ale určiten nie žltkastý, nemáš ho náhodou s vaginálnych čípkov macmiror ? A včera t.j. na 10 deň som začala veľmi slabo krvácať, možno krámy, neviem, ale je to ozaj len slabulinké a mám len mierne bolesti v podbrušku.
kočky ako dlho ste mali po konizácii výtok??? ja ho mám od kedy nekrvácam...taký slabo-žltý...je to normálne??? a čo sex???
ahoj evelina .dlho som tu nebola .ako sa mas ?a ako sa hojis zo spodu.tak dufam ze vsetko je ok .pekny den
Ahojte. fidka - tak už sa začnem trošku viac šetriť, keď je to také ťažké, nakoľko mám 3 deti, šteňa a manžela, tak mi dajú denne riadne zabrať. Aloe vera užívam aj ja, mne dokonca veľmi pomohol po operácii pri vyprázdňovaní, určite ho odporúčam. Indonal sa chystám kúpiť, ešte beriem ATB - Taroflox. Ja som mávala veľmi silný menzes, nakoľko mi ešte pred operáciou, ako ma lekár v nemocnici prijal, vybral vnútromaternicové teliesko, čo mi pravdepodobne spôsobovalo všetky zápaly, tak som zvedavá, či aj teraz bude to krvácanie také silné.
bojka - tam dole sa treba úplne vyholiť, ani chĺpok nesmie ostať :-), ja ani neviem ako mi to robili, lebo mne skoro celý krčok vyrezali, ale viem, že som šitá. Kočka čo bola so mnou v nemocnici na izbe mala tiež otočenú maternicu a počas op jej to napravili. S tou PN to neviem, ja som ešte na materskej.
RNG - díky za rady, viem, že si môj manžel s tebou písal, keď som bola v nemocnici, lebo som mala problém s krvou a nerozumeli sme tomu, teraz mám výsledky až z Blavy a vraj mám v krvi t.j. V sére pacientky pretrváva prítomnosť anti-E protilátok, erytrocyty pacientky sú negatívne. Žiaľ stále tomu akosi nerozumiem, ale mi jasne zdôraznili, že ten výsledok z hematológie si musím prefotiť a nosiť všade so sebou. Človek príde do nemocnice s jednou vecou a najdu mu ďaľšiu :-(.
Inac aloe je dobre aj na srdce a cievy, len ucinok mozes ocakavat zialbohu az po mesiacoch pouzivania, lebo je to len pozvolne zlepsovanie bunkovych stien. Proste je to potravina na regeneraciu a opravy(tiez na hojenie)
Polina, ber 4x2 lyzice aloe vera, 2x500 mg astragalus a 2x750 mg extraktu z olivoveho listu alebo caju z lyzice lapacha.
Tato trojkombinacia ti nielen zvysi imunitu, ale po case aj aloe vera permanentne znizi priepustnost bunkovych stien proti roznym mikrobialnym infekciam , vcitane virusov.
Na regeneraciu buniek z displazie na normalne zdrave musis pouzivat indonal aspon v odporucenej davke.
Indonal sice nie je antiviralny, ako to mylne navod na nom tvrdi, ale je regeneracny a dobry liek na rakoviny.