Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
Ahojte dievcata,tak ako sa mate???...ja som uz chvala bohu po konizacii 2 mesiace a citim sa super.Tie co sa tu pytate ,ze kedy je dobre zacat so sexom,tak ja si myslim,ze najprv vam to musi odsuhlasit lekar,a ak to odsuhlasi,tak potom je to uz len a len na vas.Ja som sa informovala aj cez indonal.sk v poradni aj v Lige proti rakovine a bolo mi povedane,ze ked mam potvrdeny HPV virus a mam staleho partnera,tak mi kondom netreba,dokonca ze vraj ani nechrani pred HPV virusmi,no je to strasne..tak len posilnovat imunitu...vela stastia..pa
terezia,ak ti povedal lekar že už možes začat a mas krcok uz zahojeny ,tak nie je dovod preco by si nezacala.ja som zacala zhruba tiez tak okolo 6 tyzdna
pre 43....čawko..a ty si po akej dobe skúšala sex??? mne povedal, lekár, že pomaly môžem začať, som šesť týždňov po konizácii...myslíš, že už môžeme s manželom sexovať??
terezia,určite neskušaj ešte otehotniet,
najlepšie urobiš ak sa spytaš na to lekara.krčok musi byt dobre vyhojeny a aj ty musiš byt v uplnom poriadku.aj ked sa to možno nezda,ale narkoza a cela konizacia predsa len naburala imunitny system a oslabila aj celkovo maternicu.
s pohlavnym stykom je najlepsie začat po 6 tyzdnoch ako po šestonedeli.ale na otehotnenie je to urcite prikratky čas.na všetky tieto otazky ti ale určite najlepšie odpovie tvoj gynekolog alebo skus poradnu,kde radi lekar a nie my laici.napr.www.indonal.sk
kočky.....to už tu žiadna nepíšete??? kedy ste začali po konizácii sexovať??? a musí to byť s kondomom..alebo môžeme aj bez neho......lebo veľmi chceme bábo
ako je to so sexom po konizácii krčka???kedy ste sexovali?
ahojte,
som 27 dni po konizacii, mne vyberali dost velky konus, nemala som vobec ziadne bolesti ani krvacanie, az teraz, ked som dostala menzes som prvy krat musela zobrat aj tabletky proti bolesti, nechapem, doteraz som nevedela, ze mi nieco robili,
ahojte..kočky som po konizácii 6 týždňov..mala som už aj menzes..dnes som bola u gynekologa..a vravel...že krček vyzerá byť zahojený..a že pomaly môžem začať aj s pohlav.stykom.....s kondomom..., kočky kedy ste prvý krát po konizácii mali pohlavný styk??? ja sa dosť bojím..aby to krčku nejak neublížilo......
menzes - Ahoj. Ja som bola na konizácii 2.12. a ešte stále nemám menzes. V nemocnici som bola týždeň, u nás skôr domov nepustia, a doma som hneď všetko robila ako normálne, vôbec nič mi nebolo, žiadne bolesti, akurát slabý výtok. Ešte som dokonca aj hneď deň po prepustení naháňala po meste darčeky. Ale asi je to u každého individuálne, ja mám asi šťastie, lebo úplne robím všetko. Včera som bola na kontrole, lekárka hovorila, že je to už krásne zahojené, mám tam ešte stehy, zopár som ich našla na vložke, na ďaľšiu kontrolu idem koncom januára, to na to, či už manžel dostane zelenú :-)))))