Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
ahojte.. som mesiac po konizacii.. tyzden po som dostala silne kramy..trvali 2 tyzdne.. nie a nie skoncit... a teraz 2 tyzdne pred dalsim riadnym termiom som zase zacala spinit.. tmavo..takmer cirna krv.. neviem, co to je..stale citim mierne pichanie v podbrusku..tlak.. a stale, ked pridem z prace..musim si lahnut.. poradi mi niekto prosím??
dakujem.
Ahojte babuľky. Kedy sa môže po konizácii začať trošku cvičiť ??, ja som už po operácii za chvíľu 6 týždeň, a po sviatkoch a dobrých jedlách mám bruško ako taká guľka.
didlinka...ahoj,som rada,ze si sa ozvala,takze aj ty mas potvrdena HPV high risk...no tak sa zajtra ozvi,som velmi zvedava ako si dopadla u lekarky,budem na teba mysliet,lebo viem co prezivas...hlavne sa neboj,vela stastia...inas ta didlinka je super nick...pa
Evellin, ked som sa zaregistrovala, zmenila som meno z anka na didlinka :-)))
Aby si vedela, kto Ti pise.
evellin, zajtra idem len k lekarovi, neviem, co ma caka, uvidim. HPV mam pozitivne - vysoko rizikove. NApisem zajtra, ze co mi povedal. Bojim sa :-((
maxikacenka...ahoj,nebude to len tym ,ze mas viac prekrveny krcok pred menstruaciou a mas v podstate slabe spinenie...aspon mne sa to stalo tiez po konizacii,ale az pred druhou menstruaciou asi styri dni pred,som mala tiez take krvave spinenie,ale potom som dostala menstruaciu a napadlo ma,ze to bol len krcok viac prekrveny,lebo pred menstruaciou to tak byva a ked si po konizacii a v podstate je to cerstve,tak este mozes spinit..neboj to bude ok
Caute baby, ja som bola na konizacii koncom novembra..po 2 tyzdnoch od poslednej menstruacie som dostala dalsiu, a teraz som myslela, ze mam menstruaciu, ale asi nie..je to velmi slabe krvacie- spinenie.
Je to mozne aj po skoro 6 tyzdnoch mam spinenie? niektore tu pisete, ze ste uz zahojene. Lekarovi mam ist po menstruacii, ktora bohuzial neviem kedy bude.
Kedy ste zacali cvicit? ja som predtym dost sportovala, uz by som rada zacala, len bez kontroly to este riskovat nebudem.
anka..ahoj..chcem sa ta opytat,aky je u teba postup pri takych vysledkach ake mas ty,budu aj tebe robit konizacii,alebo budes mat opakovane kontrolne cytostery..a este ma zaujima ci ti robili vysetrenie aj na HPV virus...dakujem..ahoj
fidka...ahoj,ako sa mas???mas nieco nove??..uz si zacala so sexom??..ozvi sa..pa