Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

fidka

evellinka...no mne píše na icq.....že mám požiadať o získanie stavu..tak nato pozri...ja ťa uloženú mám...., inak HAK...som nikdy nebrala ani neberiem..., som zvedavá na kramy...teraz po konizácii....pekný dník..a ozvi sa cez icq

evellina

ahoj fidka....ako stratila???...mas ma dufam ulozenu..ja som mala len blaznivy den,vybavujem tu novu pracu a teraz som prisla pred chvilkou domov,viac na icq...
a ako sa mas???...ja uz som zacala cvicit-brusaky,samozrejme,ze pomaly a chcem si ich kazdy den pridavat,lebo pred operaciou som ich denne robila 200,tak sa chcem zase dostat na to cislo.
co mas nove?vsetko v poriadku??pisala si,ze pred menstruaciou mas bolestive prsniky,ja mam tiez ten problem,ale to bude asi hormonalna zalezitost,ze??Ozaj uzivas aj nejaku horm.antikoncepciu???
ja nie,ani som neuzivala.Napis ako sa liecis,ci je vsetko ok...zatial pa

tina

lilah to znamena kužeľovitá excízia krčka maternice za účelom histologického vyšetrenia ale neviem či toto si chcela vedieť

tina

terezia:samozrejme!!!že som bola u lekara ved som to pisala inač ja som už po konizacii 3 mesiace ja som len chcela odpovedat na niektore otazky.

terezia944

tina...ahoj...takže kedy si mala prvý sex po konizácii??? a to si nebola za gynekologom...aby pozrel, či máš krček už zahojený?????? a aby ti povedal...či už môžeš sexovať??? inak ja som tiež šitá...som po konizácii 4-týždne..ale ja som stehy...ako poniektoré baby...nevidela.....

tina

Ahojte baby asi po tyzdni a pol som si nasla stehy a nebojte sa so sexom mne lekar povedal ze po menzese mozem a to bolo po operacii styri tyzdne ale este som pockala tyzden všetko bolo v pohode ziadne krvacanie mne sa dokonca po operacii upravila menš.