Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

monika11

ahoj nortka,
mne tiez museli robit hlboku konizaciu priamo v kanaliku, bolo to v decembri, vysledky som mala tak, ze okraj bol rezany v tesnej blizkosti poruseneho tkaniva, a tak bude teraz zalezat od vysledkov, ktore budem absolvovat v marci, lekar mi vysvetlil, ze ak by neboli dobre, museli by mi amputovat cely krcok, ak ani vtedy nie, tak celu maternicu, mala som dysplaziu 2, problem pri konizacii v kanaliku je ten, ze lekar presne nevidi, v akom rozsahu je tkanivo zasiahnute, stale vsak treba prijat radsej taketo riesenie, ako riskovat

nortka

Ahojte.Aj mne bola robena konizacia,pred tyzdnom.Histolog.vysledky mam zle musim ist este ras.Lekar my povedal ze pojdu do hlbky krcka.Bola ste niektora dva krat?

danda

Držím palce bojka aj ja som malá strach to všetko bolo nepríjemné ale len kým som zaspala ber to tak, že nie si prvá ktorú takto vidia

bojka

maxikacenka.. dakujem za odpoved. Aj ja mam tazku displaziu.... Bude mi neprijemne to, ze musim na kozu... potom roztiahnut nohy... to vsetko dokial nezaspim. Davali vecer pred operaciou ak klyzmu?

eelenka

Kde robia jednodňovú konizáciu? Myslím v ktorom meste. Ak máte niektorá s tým skúsenosti, napíšte prosím.

eelenka

Ak ste bola niektorá na konizácii v rusvelt. nemocnici v B.B. napíšte mi ako dlho ste museli ostať v nemocnici.

evellina

slniecko...dakujem za povzbudive slova,vies ako to niekedy potrebujem pocut??...xi,xi....drzim aj tebe prsteky....pa

evellina

lena 251...ahoj,daj potom vediet ako ti dopadli vysledky,ja som bola tiez na konizacii v oktobri,ale na cytoster pojdem az koncom februara,lebo som v zahranici...a nebolel ten cytoster???aky si mala pocit,ako predtym???...drzim ti prsty..pa