Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Regresná terapia

Slobodna

Možno to nie je etické jajka ale podľa mňa je to humánne. Mnoho ľudí má totiž zo smrti strach. Iba ak budeš mať niekedy možnosť byť pri umierajúcom na ktorom ti záleží, iba vtedy to dokážeš pochopiť. A myslím, že z toho profitujú obidve strany, nie iba on. Ani eutanázia nie je etická ale podľa mňa je humánna. Človek sa na to môže pozerať z rôznych uhlov, záleží od jeho skúseností a vedomostí.

čo sa týka regresu, ja som si ho privodila cez sny. Áno pomohlo mi to pochopiť mnohé veci, najviac karmické-problémové vzťahy. Neodporúčam regres, hypnózu a podobné veci ľuďom s psychickými poruchami, pretože je to dosť silný emočný zážitok sám o sebe a následné vyrovnanie sa s ním je takisto dosť emočne náročné.

jajka001_

neviem aky je rozdiel medzi nadopovanymi umierajuci a nalsdčkovanimi umierajucimi a v com je ten pán akože úžasný, pretože im dáva drogy. ved to robia lekári bežne.

takto.

jajka, to mozes povedat aj o mariuahne a ver tomu, ze kebyze ju normalne povolia na medicinske ucely, tak by bolo ovela viac spokojnejsich aj umierajucich ludi.

jajka001_

od ludi ktori nemaju co stratit sa suhlas ziskava velmi lahko. taky clovek ti kludne prepise byt hoci ta vobec nepozna. a lsd je len droga, oblbnutie mysle, ziadne spojenie s vesmirom.

doubledog

tomas
nie, ziadny strucny vycuc ti nedam, je to moc zlozite
len je to tam zaujimavo rozpisane, tak ma napadlo, ze by ta to mohlo zaujat

jajka
co je podla teba neeticke na pomahani umierajucim pripravit sa na smrt?