Ahojte, chcel by som sa opytat ci nemate niekto osobnu skusenost s regresnou terapiou, ak ano aku, pomoho vam to?
dakujem
Regresná terapia
Možno to nie je etické jajka ale podľa mňa je to humánne. Mnoho ľudí má totiž zo smrti strach. Iba ak budeš mať niekedy možnosť byť pri umierajúcom na ktorom ti záleží, iba vtedy to dokážeš pochopiť. A myslím, že z toho profitujú obidve strany, nie iba on. Ani eutanázia nie je etická ale podľa mňa je humánna. Človek sa na to môže pozerať z rôznych uhlov, záleží od jeho skúseností a vedomostí.
čo sa týka regresu, ja som si ho privodila cez sny. Áno pomohlo mi to pochopiť mnohé veci, najviac karmické-problémové vzťahy. Neodporúčam regres, hypnózu a podobné veci ľuďom s psychickými poruchami, pretože je to dosť silný emočný zážitok sám o sebe a následné vyrovnanie sa s ním je takisto dosť emočne náročné.
Inac tato tema by mala byt o regresnej terapii, tak poprosim zucastnenych nech to respektuju.. :)
neviem aky je rozdiel medzi nadopovanymi umierajuci a nalsdčkovanimi umierajucimi a v com je ten pán akože úžasný, pretože im dáva drogy. ved to robia lekári bežne.
jajka, to mozes povedat aj o mariuahne a ver tomu, ze kebyze ju normalne povolia na medicinske ucely, tak by bolo ovela viac spokojnejsich aj umierajucich ludi.
od ludi ktori nemaju co stratit sa suhlas ziskava velmi lahko. taky clovek ti kludne prepise byt hoci ta vobec nepozna. a lsd je len droga, oblbnutie mysle, ziadne spojenie s vesmirom.
jajka, pravdepodobne to robi s ich povolenim. Ak im to ulavi, alebo zlepsi pocit tak preco nie?
doubledog- to , ze experimentuje s umierajúcimi a profituje z toho
a este sa niekto nenajde kto to skusil na vlastnej kozi aby to popisal ci mu to pomohlo, prosim.
sissia: a este jedna vec by ma zaujimala,co presne sa v tvojom pripade zmenilo?