Regresná terapia

len_rada

Tomas,

sam sa pokusat nie je velmi dobry napad, radsej sa zver niekomu do ruk, kto bude vediet co robi a preco to robi.

Tomas42

slobodna,bol by som rad ak by si popisala postup ako si si sama navodila regres, chcel by som to vyskusat, len neviem ako..

Slobodna

Tomas42 neviem či si slepý ale napísala som ti aj svoju osobnú skúsenosť s regresnou terapiou, tak ak ti nestačí, napíš konkrétne o čo máš záujem.

Tomas42

jajka a slobodna, mohli ste si zalozit novu temu, v ktorej by ste to rozobrali, ale ja vazne potrebujem nazory ludi na regresnu terapiu!!!

jajka001_

ako dlho asi myslis, ze trva,kym sa scvokne? ved to je okamih. tazko dlhodobo chori to isteze nemaju lahke, tak naco im pritazovat?
"Chýbajú ti skúsenosti a vedomosti, nestačí sa len biť do pŕs a nekompromisný postoj." - to je akoze nejaky argument? co ty o mne vies? ty máš aké skúsenosti a vedomosti, ked takto muudro rozprávaš? ved sa pochváľ.
a, detto:
Nemienim sa hádať, akceptuj môj postoj. Vďaka :)
bye

Slobodna

...myslela som tým to, že ten kto umrie už asi ťažko ochorie na schizofréniu. Inak tú môže vyvolať aj to ak sa poriadne ožerieš. Všetko je individuálne. To živé psycho zažíva umierajúci aj bez drog moja milá. Chýbajú ti skúsenosti a vedomosti, nestačí sa len biť do pŕs a nekompromisný postoj. Nemienim sa hádať, akceptuj môj postoj. Vďaka :)

jajka001_

no ved vravím...ohromne humánne názory máš, fakt ti môže byť jedno že niekto kto umiera zažíva živé psycho...

Slobodna

jajka opýtam sa takto, všetky tieto drogy máš odskúšané, že tak dobre poznáš ich pôsobenie? A nemyslíš, že mnohé z tvojho uvedeného je tomu umierajúcemu už aj jedno? :)

jajka001_

a vies o tom ze z lsd nemusis mat len prijemne stavy, ale aj rozne psychozy, stavy uzkosti, hororove halucinacie? ze sa z toho mozes aj zblaznit? dostat schizofreniu, co teda nie je vobec prijemny stav? aj ked do konca zivota uz v tej hroze nejak vydrzis, no nie? ved aj peklo musi jestvovat.
pokial potrebujes navodit pocit euforie, na to ti staci obycajny heroin....ci morfium. rovnako mohol na nich skusat lysohlavky ci durman.