ahojte neviem možno čo tu budem rozoberať je úplne bežné, Totiž s priateľom sme spolu 5 rokov a z toho 3roky žijeme spolu. Ja mám mesačne 300 eur on 1200 eur, takže je tam podstatný rozdiel. Ale ked ideme niekam na výlet, napr. lyžovať sa vždy si musím presne polovicu zaplatiť. Na nájom mu presne polku dávam. Teraz som chcela ísť na dva plesy a kedže ja som tam chcela ísť musela som kúpiť aj jemu aj sebe lístok jeden stojí 20eur a pre mna to je veru dosť a oba plesy som tak platila ja. Ked ideme na večeru raz pozýva on, ja raz. Možno je to bežné neviem. No najviac mi vadí že on príde z obchodu s plnými taškami oblečenia a mne napr. nekúpi nič ani jednu čokoládu a ja ked som šla po obchodoch vždy som mu aspon slipy doniesla. Neviem posúdiť či to je tak aj v iných vzťahoch, nakoľko iné vzťahy som nemala.
ďakujem za názor
je priateľ lakomý alebo je to normálne?
Ved ale z toho potom jasne vyplyva,ze vacsina vztahov je zalozenych na cistej vypocitavosti a to sa mi zda smutne.Ja nikdy predsa nebudem rozmyslat sposobom,ze ked neurobim toto tak sa moze stat toto a preto to radsej urobim,aby som mal istotu,ze sa to nestane.Ale ja viem,ze existuju aj ludia,ktori takto nepremyslaju a to ma drzi nad vodou.Povedat lubim ta je tiez velmi dolezite vtedy,ked to mysli clovek naozaj uprimne a v danej chvili to aj citi a nie iba preto,ze sa to ocakava,alebo preto,ze sa mi to prave hodi.Ale ked sa pytas tak ano uz som to povedal a bolo to uprimne.
xy to vystihol(hla) presne, nikto tu nepísal o drahých daroch ale o maličkostiach ktoré potešia takže makovník, uvažuj triezvo, tak ako doteraz a ak budeš mať šťastie, nenájde si tvoja životná partnerka v budúcnosti tajného priateľa, ktorý jej dá to, čo u teba nenájde. By si sa divil koľko je takých vzťahov. A to len preto lebo mnohí chlapi sú ako ty. Dokážeš ty vôbec svojej partnerke povedať že ju ľúbiš? A pritom je to také jednoduché.
ako citam tak citam, ale nemozem sa dopatrat toho, ci tu niekedy niekto pisal o tom, ze kupuje drahe dary svojej polovicke.. bolo povedane, ze ludia si davaju malickosti, nie luxusne darceky.
rebellin to ty nikdy nepochopis.Ak nahodou ano tak jedine vtedy,ked sa naucis triezvo uvazovat.Je zaujimave,ze ked chce chlap minat svoje peniaze racionalne tak je hned oznaceny za drzgrosa.Tak to je smutne.Ja som predsa nikdy nenapisal,ze netreba obcas nieco mile podarovat,ale rozhodne nie zo zvyku.A rebellin to nie je na smiech,ale skor na plac.Ze nevies,preco ine by si ta mala tvoja priatelka vazit?Teba veru zrejme pre nic ine, ked sa na to pytas.Utekaj jej redsej nieco pekne a poriadne drahe kupit,aby si jej tym dokazal svoju neskonalu lasku a ona ti potom za odmenu zrejme dovoli nejake tie sexualne hratky,cim ona pre zmenu tebe dokaze jej neskonalu lasku.To je uz len vazne uzasny sposob uvazovania.Ved vyskusaj tak,ako tu uz niekto poradil nepodarovat jej nic 2 mesiace,aby si zistil,ako velmi ta v skutocnosti lubi a aky pevny je v skutocnosti vas vztah.Za to predsa nic nedas.Alebo mas snad strach,pretoze vies velmi dobre ako by to dopadlo ;-)
by clovek normalne neveril kolko drzgrosov beha po svete
Ja si myslim,ze nazory rebellina su absolutne zcestne a nedaju sa brat vobec vazne,pretoze chlapec momentalne absolutne neuvazuje triezvo.Stav zalubenosti ti v ziadnom pripade nevydrzi donekonecna a potom rychlo vytriezvies a breberies sa do krutej reality.Je komicke,ako niektore zeny v tomto rebellina este povzbudzuju,aby pokracoval v danom pristupe.To su ale zrejme take pipky,ktore tiez velmi lubia,ked im ich milacikovia pravidelne kupuju pozornosti.Je to cele uplne smiesne a rebellin, este budes jedneho dna horke slzy ronit nad sebou,uvidis. Jednine nazory,ktore tu za nieco stoja su nazory bertolinyho a beskyda,lebo nie su opite chvilkovym poblaznenim a su napisane priamo bez vsadepritomneho a nicnevypovedajuceho slovneho/pisomneho balastu.Su zeny,ktore si svojich partnerov vazia pre ine veci a nie preto,ze im nieco kupuje alebo plati,ale to sa vacsiny zien na tomto fore netyka.Normalne zeny take hluposti vobec riesit nebudu.Muzi,ktori su normalni a nepodliehaju mylne nastavenym spolocenskym konvenciam a namotavkam zien drzte sa,lebo vy ste si vybrali tu ovela tazsiu cestu.
rebellin, nedaj sa znechutit! lebo ten, kto nezazil pravu lasku, to i tak nepochopi. rob to, co ta robi stastnym!
nikto predsa nemusi zahrnat priatelku drahymi darmi ale stacia malicke pozornosti. muzov to vzdy robilo a bude robit gentlemenmi, je to prejav naklonnosti a hlavne pozornosti.
michala, tvoj priatel je nielen lakomy ale aj vypocitavy a nevychovany! ja by som s takym chlapom nemohla zit! ja som samostatna a keby moj priatel zarabal menej ako ja, nemala by som problem ho prekvapit niecim milym alebo prispiet väcsou ciastkou pri nahodnych alebo velkych uctoch. pol na pol je o.k. ale toto? dofrasa, ved tu nejde o to, ze chces, aby ta vydrziaval ale on nevie ani co sa patri! obavam sa, ze ta ani nelubi, u neho su najprv peniaze, potom on a az potom laska, ak je ovsem toho citu vobec schopny. je mi ho luto, pretoze on s jeho vlastnostami pekny vztah, plny lasky ani zazit nemoze, vzdy bude mysliet len na seba a na peniaze. a ty ho lubis, pretoze inac by si ho uz davno poslala k vode. nepokaz si zivot a najdi si chlapca, ktory ta bude mat naozaj rad a nebude pocitat kazdy cent, ktory na teba minul, lebo tento problem bude vzdy medzi vami a moze sa to stupnovat.