je priateľ lakomý alebo je to normálne?

Príspevok v téme: je priateľ lakomý alebo je to normálne?
Michala11111

ahojte neviem možno čo tu budem rozoberať je úplne bežné, Totiž s priateľom sme spolu 5 rokov a z toho 3roky žijeme spolu. Ja mám mesačne 300 eur on 1200 eur, takže je tam podstatný rozdiel. Ale ked ideme niekam na výlet, napr. lyžovať sa vždy si musím presne polovicu zaplatiť. Na nájom mu presne polku dávam. Teraz som chcela ísť na dva plesy a kedže ja som tam chcela ísť musela som kúpiť aj jemu aj sebe lístok jeden stojí 20eur a pre mna to je veru dosť a oba plesy som tak platila ja. Ked ideme na večeru raz pozýva on, ja raz. Možno je to bežné neviem. No najviac mi vadí že on príde z obchodu s plnými taškami oblečenia a mne napr. nekúpi nič ani jednu čokoládu a ja ked som šla po obchodoch vždy som mu aspon slipy doniesla. Neviem posúdiť či to je tak aj v iných vzťahoch, nakoľko iné vzťahy som nemala.
ďakujem za názor

smajliQa

boze este ze sa mam tak jak sa mam :D ja umrem asi... 4 idem do benatok na karneval.... fuuuuu asi pojdeme p latit na polovicu aj cestovny listok :D:D:D zavidte mi :D

lost

ono na slovensku sa da ocakavat taka mentalita ze MOJE MOJE MOJE a toto je tvoje tvoje ale TOTO JE MOJE MOJE ....

looool

ako ja neviem odkial mam take ze sa proste podelim, hoci aj bezny kamos, preoc nie?! chyba mi to ? klamal by som ak poviem NIE, ale mam si to fakt zobrat do hrobu ? oooomygosh..

kks, ved mam BRUTALNE STASTIE ze sa mam tak ako sa mam, tak preco par eur, korun, dolarov, cohokolvek nemozem dopriate niekomu. Ono ak by kazdy nehrabal, bez urazky, ako drzgros len pre seba, tak by sa aj viac prijimalo a nie len vydavalo...

co das, to sa t iaj vrati (ak to nedas na stol vo vegase)..

co sa stane na trhu kde nic nekupi, lebo je lakomy ? NIC! nikto nepreda, trh sa rozpadne, alebo neviem co..

ja nie som za vodou alebo milionar (ani korunovy aby sme si rozumeli), ale za to nemam problem pozvat hociakeho kamosa na obed (povedzme do 5 eur kedykolvek, alebo do 30 eur ojedinele), len tak z haluze, nech je zivot krajsi... verte ci nie, ono to viac motivuje zit a "zarabat viac".

smajliQa

rebellin len tak dalej.. nie je nic krajsie ako ked zena citi zo skutkov chlapa, ze ju miluje,,. kazda zena po tom tuzi, ale vela chlapov to nedokaze pochopit, a radsej sa budu hadat, a nevie´m co vsetko este...

rebellin

Nemyslím si že ja som mimo, ja si len vážim moju priateľku a áno, som, ako ty vravíš, zaláskovaný a na rozdiel od teba, môj vzťah nebudujem na peniazoch, tie pre mňa veľa neznamenajú, ja svoju priateľku rád rozmaznávam a ona mi to krásne vracia, to je niečo čo ty asi nikdy nebudeš poznať. Škoda pre teba.

Inner

suhlasim so smajliqou... a navyse - ona ma na priatela vyssie vydavky, on na nu nie. A napriek tomu len jej priatel riesi kazdu korunu... ci aj to ti pride, johny bravo, uplne v poriadku? Na lasku meter neexistuje. Nikto tu nepise, ze by michale mal davat peniaze, ale ze jej obcas moze dat najavo, ze za nejake pozvanie alebo male prekvapenie stoji.

smajliQa

johny bravo.. sak prave ze by si neriesil nejake peniaze, tak preco ich on riesi a chce vsetko platit na polovicu?? podla mna chudak...

Johny Bravo

rebellin ty si pekne mimo .. to je vidieť .. zamilovany zalaskovany až po uši ... prave ten típek to robí dobre, partneri su rovnocenní prečo by mal on platiť viac len preto že viac zaraba ... ako nejake ustupky sa daju spraviť vždy ale podla mna slečna maš najrozumnejší vzťah a neriešil by som nejake peniaze