mdmoon to napisala velmi pekne
uz v teme, kde si pisala, ze manzel nechce deti, som Ti napisala, ze je to sebec a potvrdzuje to dalsim jeho spravanim, nesuhlasi s navstevou Tvojich rodicov, kontaktuje byvale partnerky aj ked vidi, ze Ti to prekaza, sprava sa tak, akoby bol slobodny, Tvoje poziadavky ci nazory ho vobec nezaujimaju, je to skratka sebec, ja na Tvojom mieste by som ho opustila, mdmoon ma pravdu, je velmi vela osamelych zien, ktore marne hladaju vhodneho partnera, sama k takym patrim, ale si myslim, ze radsej byt sama, ako sa trapit s muzom, ktory je Ti sice verny, ale Teba ako rovnocenneho partnera neakceptuje, naco sex, ked po nom si este viac rozcarovana a places, naco mat muza, pri ktorom nie si a vyzera, ze ani nikdy stastna nebudes, vyzeras byt rozumne a citlive ziena, preto s Tebou citim, zial pomot Ti nemozem, mozem Ti iba povedat, ako by som to riesila ja, riesenie je iba v Tvojich rukach, zalezi na tom, ako si zalozena, su zeny, ktore sa radsej cely zivot prisposobuju manzelom, dokonca niektore sa nechaju tyrat, lebo si nevedia predstavit zit zivot nejaky cas alebo aj stale bez partnera, ja som bola vela rokov sama, ale nie preto, zeby o mna zaujem nebol, ale radsej som volila samotu, ako byt niekym podcenovana a ubijana, samota nie je dobra, ale byt s niekym, co si vzdy presadzuje iba svoje, si myslim je este horsie, drzim Ti palce, aby sa Ti podarilo vyriesit Vase nemale manzelske problemy tak, aby si bola stastnejsia