Vinetka, blahozelam, si velmi schopne mlade ziena.
No boli ste velmi stastni, pokial si nic od neho nechcela, pokial vsetko islo podla jeho predstav, no Ty teraz tuzis po dietatku, ktore Ti on nechce dat a je jedno, ci si ho na zaciatku vztahu chcela alebo nie, podstatne je, ze teraz po nom velmi tuzis, co je uplne prirodzene a on ako milujuci manzel by Ti mal vyhoviet, boze, ved keby ste mali uz 2-3 deti a ze dalsie odmietne, bolo by to ine, ale odopierat Ti prve dietatko, ked vlastne uz su na jeho prichod vhodne podmienky, coskoro budete obcanmi krajiny v ktorej zijete, uz mas aj Ty dobry chlebik v rukach, tak to naozaj svedsi iba o jeho sebeckosti a necitlivosti k Tebe a Tvojim tuzbam. Vinetka, tak ci tak to nevidim ruzove, ak Ti nakoniec dietatko aj daruje, Vas zivot to velmi zmeni, velakrat budes potrebovat od manzela pomoc pri dietatku, pravdepodobne sa jej nedockas, mam pocit, ze odpovedou bude: ved Ty si chcela dieta nie ja a ak sa dietatka v zaujme zachovania manzelstva vzdas, nikdy nebudes stastna, lebo nikdy mu nezabudnes, ze Ti odoprel tu najvacsiu radost, ktoru zena pociti, ked sa stane matkou. Stale mam pocit z toho vsetkeho co som od Teba uz citala, ze Tvoj manzel je strasny sebec. Len ten vztah je zdravy, harmonicky a pretrvavajuci v ktorom obaja partneri su pristupni na kompromisy, raz ustupi jeden, inokedy druhy, ale u Vas planuje a rozhoduje o vsetkom iba Tvoj manzel, ci uz sa jedna o to, ci mat alebo nemat dietatko alebo ci a kedy sa budete milovat, on rozhoduje o dovolenke alebo o tom, kedy mozu prist na navstevu Tvoji rodicia. Vies Vinetka, nezda sa mi, ze ste doposial zili az tak stastne, ako pises v poslednom prispevku, pretoze predtym si pisala: ...nechape, ze pre mna to je vrchol, ked mam branit rodicom, aby ku mne prisli, je moj problem, ako sa vyrovnam s tym, ze on nechce dieta, je moj problem, ze mam zaujem o sex vtedy, ked on nie. Proste je to cele zle a takto to trva uz roky, stale sa mu podvolujem a uz mam toho dost.
Pravdaze Vinetka je iba na Tebe ako sa rozhodnes, lebo je to Tvoj zivot, nie moj alebo niekoho ineho, ale skoda takej mladej a schopnej dievciny, aby znasala to, co pri svojom manzelovi znasas Ty.