Manzel a byvala

Príspevok v téme: Manzel a byvala
vinetka

Ahojte,

mam hrozne depky a som nazurena, ze moj manzel poza moj chrbat navtivil byvalu (vydata s detmi). Nadiktoval jej vsetky nase udaje (tel. cisla, adresu) a ona nam uz stihla poslat aj pohladnicu. Rozisli sa kvoli jej nevere. On o nej vsak dodnes rozprava velmi pekne, ako o prvej laskej, svatici... Pomaly sa citim, ze ja som popri nej nula. Raz som s nou komunikovala cez chat (stale nam vypisovala) a poriadne ma sacovala. Ona je 10 rokov nezamestnana, sedi doma, nudi sa, tak kontaktuje byvalych. Manzel povedal, ze ju berie len ako kamaratku, blabla, ale vie, ze som na nu alergicka a aj tak za nou siel pokecat si o jej detickach. Co robit?

mate59

a ona keď sa ti ozve, narovinu jej napíš čo máš na srdcia,ale slušne, pekne,že jej praješ veľa šťastia a tak, a zbohom.

jajka001_

zda sa mi to zvlastne lebo v tom jeho veku by uz mal rozmyslat nad rodinou, ma najvyssi cas. cely zivot , co vlastne robil? este aj vrcholovi sportovci to v tom veku zavesia na klinec a vrhnu sa na rodinny zivot. ja by som s takym muzom deti nechcela, prepac, jemu to jednoducho nechyba a obavala by som sa toho ze ho to bude vyslovene obtazovat. ked vam to neklape este riesit dieta...dieta potrebuje harmonicku rodinu , milujucich rodicov, ktori maju onho zaujem. kazde dieta ma na to pravo

mate59

no to o tom dieťati má prešpekulované,ale si myslím, že ťa oblbuje a decko nechce.On má zrátané,že ak mu moc nechýba do 40tky,ak by mal potomka, musel by sa starať a opustit svoje zabehané maniere.A dieťa by opúšťalo napr. vysokú školu, keby on bol pomaly dochodca.Vinetka, ty s ním asi nebudeš šťastná,ani v budúcnosti.

vinetka

Viem, preto to ani nekomentujem... Mozno potom bude dovod to odlozit zase o rok. Jednoducho nechce a je moj problem, co s tym urobim.

jajka001_

a co ked to nevyjde v tom termine kedy to naplanoval? bude ho reklamovat? :)
ved to nie je len tak, niektore zeny s tym maju problem

vinetka

Ja si myslim, ze on mna berie ako dieta. Co si nieco vymyslelo a teraz to chce. Neviem, ci by mal iny pristup, keby som bola rovesnicka. Co si nieco vymyslelo a teraz to chce. Povedal, ze aj on chce najnovsi Mercedes a nemoze ho mat...
Ked robim sceny kvoli dietatu, pyta sa, ci chcem do takej situacie priviest dieta...
Uz dve noci som spala vo vedlajsej izbe.

vinetka

Neviem, co robit. Byvame daleko, nemam tu nikoho, byt doma, uz som od neho davno prec. Trapim sa velmi. V decembri mi povedal, ze zacneme skusat na jar. To aby sa male narodilo v druhej polovici roka a malo to jednoduchsie pri zapise do sportoveho timu. Ani to nekomentujem. Vsetko prespekulovane, preplanovane. Necitim z neho, zeby ho chcel, co mi je luto. Ja uz dieta pomaly s nim ani nechcem mat. Nezasluzi si ho.

jajka001_

ja viem ze by si nesla :)
boze, to je ten chlap , co ti odopiera mat dieťa...vies...on sa nezmení. márniš pri ňom čas.
asi ho musis velmi mat rada ked pri nom pri tom vsetkom ostavas. mam priatelku, ta mala podobneho partnera, tiez bol starsi, tiez mal svoje zabehane sposoby ako zit a nechcel sa prisposobovat. takych fakt nezmenis. mozno by sa zmenil pri dietati (a mozno nie )ale ako si pisala, on proste zabezpeci aby si neotehotnela a s inym mat dieta zrejme nechces :) ani sa nechat umelo oplodnit tak ja neviem....ja by som ho nechala tak, ved zivot mas len jeden

vinetka

Dufam, ze sa mu pri zvitani nehodila okolo krku, aj ked asi ano. Velka kamaratka. Joj, aka som nahnevana. Spytal sa ma, ci mi mal tajit, ze tam bol.