Manzel a byvala

Príspevok v téme: Manzel a byvala
vinetka

Ahojte,

mam hrozne depky a som nazurena, ze moj manzel poza moj chrbat navtivil byvalu (vydata s detmi). Nadiktoval jej vsetky nase udaje (tel. cisla, adresu) a ona nam uz stihla poslat aj pohladnicu. Rozisli sa kvoli jej nevere. On o nej vsak dodnes rozprava velmi pekne, ako o prvej laskej, svatici... Pomaly sa citim, ze ja som popri nej nula. Raz som s nou komunikovala cez chat (stale nam vypisovala) a poriadne ma sacovala. Ona je 10 rokov nezamestnana, sedi doma, nudi sa, tak kontaktuje byvalych. Manzel povedal, ze ju berie len ako kamaratku, blabla, ale vie, ze som na nu alergicka a aj tak za nou siel pokecat si o jej detickach. Co robit?

vinetka

jajka, ja mam este stale cas a okolie som mala vzdy v pazi, pokym nedosla tuzba. Samu ma to prekvapilo, ake to je silne. Bohuzial.

mate59

u teba to nie je pud, ale materinský cit a on napriek svojmu reálnemu veku nie je psychicky zrelý na rodičovstvo.Veď to nie je len že sa zobudím a bude tu prcek.Veď by ho 9 mesiacov čakal, chystal pre neho veci, izbu,tešil sa...

vinetka

No a momentalne sa nebavime, vyprovokovala to tak pohladnica a pri tej prilezitosti som mu povedala, ze by som sa citila istejsie, keby som mala od neho dieta a on na to: uz zase, uz len na to som cakal... Tak spim vedla a takto (ne)fungujeme. A ked ma takto vytaca, robi z toho dovod na to, preco nemat dieta. Ze ked sa nevieme bavit normalne, dieta nebude stastne a podobne.
Ale ja sa neviem o tom nebavit, preto dieta stale vytahujem. Uz len to ma stve, ze on stanovil termin a ja sa neviem toho dna dockat. A nadalej si dava riadny bacha... Po styku castokrat placem.

vinetka

Vravel, ze ja to ako zena mam lahke, ze mam pudy, ale on nema pocit, ze chce dieta a caka, ze sa jedneho dna zobudi a bude mat... No a take zvasty pocuvam dokolecka.

mate59

iste nechce,ale veď to je normálne a lepšie mať dve deti ako jedno,je potom aj pre nich ako súrodencom, nebudú sami.Ale podľa tvojej reči od neho sa detí asi nedočkáš.

vinetka

jajka, ja si myslim, zeby bol skvely otec, hlupa nie som, iba tak by som si to dieta nevymyslela, keby som vedela, ze by nebol dost dobry. Je velmi zodpovedny.
Nez som mu prisla do zivota ja, robil si co chcel. Bol vrcholovy sportovec. On sa toho dietata strasne boji a ja neviem preco.

vinetka

Najnovsia jeho hlaska je - a co ked budes chciet aj druhe? Ze mu na to nemusim odpovedat, ale mam sa nad tym zamysliet.
Nechce ho, co? Ked som mu povedala, ze ci mi v aprili teda povie, ze nie, tak povedal, ze to by som si asi vsimla, ze to chce natahovat, ze preco by to robil.