Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel a byvala

Príspevok v téme: Manzel a byvala
vinetka

Ahojte,

mam hrozne depky a som nazurena, ze moj manzel poza moj chrbat navtivil byvalu (vydata s detmi). Nadiktoval jej vsetky nase udaje (tel. cisla, adresu) a ona nam uz stihla poslat aj pohladnicu. Rozisli sa kvoli jej nevere. On o nej vsak dodnes rozprava velmi pekne, ako o prvej laskej, svatici... Pomaly sa citim, ze ja som popri nej nula. Raz som s nou komunikovala cez chat (stale nam vypisovala) a poriadne ma sacovala. Ona je 10 rokov nezamestnana, sedi doma, nudi sa, tak kontaktuje byvalych. Manzel povedal, ze ju berie len ako kamaratku, blabla, ale vie, ze som na nu alergicka a aj tak za nou siel pokecat si o jej detickach. Co robit?

vinetka

forsa, ja som bola u rodicov dva mesiace v lete, ked mi uz liezlo na rozum, ze dieta nechce, nepomohlo to. Nepomaha nic, ja som uz skusila vsetko.
A kvoli sexu raz za tyzden (ak) alebo kedy on chce, som sa nemusela vydavat...
Dnes sme sa zase pohadali, on sa ku mne sprava ako ku malemu decku, manipuluje mnou, zase povedal, ze rodicia nemaju chodit ku nam, lebo nemame na dome porobene, co on chce, aby porobene bolo. Povedala som mu, ze takeho manzela nepotrebujem, ktory mi zakazuje, aby ma navstivili rodicia, na co on povedal, ze sa s nim mam rozviest. Ze to mysli vazne. Potom zahlasil, ze ide do roboty (aj ked je sobota) a vypadol. On si ale mysli, ze je v prave, nechape, ze pre mna to je vrchol, ked mam branit rodicom, aby ku mne prisli, je moj problem, ako sa vyrovnam s tym, ze on nechce dieta, je moj problem, ze mam zaujem o sex vtedy, ked on nie. Proste je to cele zle a takto to trva uz roky, stale sa mu podvolujem a uz mam toho dost.
Ta byvala ma stve, ale uz ma to netrapi, videl ju prvy raz po x rokoch a nepise si s nou ani nevola, my nezijeme na Slovensku. Fakt je taky, ze on sa sprava ako slobodny. Zistujem, ze nemame spolu nic spolocne, je to hotova ohava. Nikdy by som mu nepovedala, aby jeho rodicia ku nam neprisli a ze nechcem mat jeho decko.

smajliQa

inak forsa ma pravdu.... kazda zena ked sa sexy oblecie a ide von, tak chlapa chyti alergicka reakcia :D:D:D a zurivost, amok, aj ked to napr. potlaca :D vlastna skusenost.. nie je odveci dat mu najavo ze nie je jediny... a nech sa vciti do tvojej koze.. ale kontaktuj byvaleho a chod s nim na kavu :D

nezabudni o tom povedat manzelovi :D

forsa

co sa tyka toho dietatka-tak chlapi su ako deti-co im zakazes,to chcu a co im dovolis,to ich nelaka...toto by malo pomoct: mala by si akoze "naoko" zmenit pristup a tvrdit mu,ze dieta nechces,ze si zmenila nazor,lebo...-nieco si vymysli...a jemu to casom bude cudne,ze nechces decko a sam ta bude do toho tlacit,uvidis...
alebo ak sa nedokazes pretvarovat,tak mu jednoducho povedz,ze ty chces dieta,ze ak nechce on,tak je to jeho smola- a aby veril,ze to myslis vazne(to je dolezite,ze budes konat,nie sa len vyhrazat) tak chod na cas ku rodicom a hlavne mu nedvihaj mobil,nech si pekne pride za tebou a prosi ta,aby si sa vratila...proste to su strategie,ktore na chlapov funguju,oni sa radi hraju a su lovci,preto radi dvoria zenam-nelaka ich,to co je iste...

forsa

inak to co ti tu radia,ze mu mas povedat,ze ta to trapi-to su kraviny-ved si to uz urobila a jemu to je jedno,neposluchol ta...muzi reaguju na činy,nie na slova!!!

forsa

hovori sa,ze na chlapa musis pouzit tie iste zbrane ako on na teba...je si tebou isty a to je ta najvacsia chyba! on vie,ze len nakricis,ale neodides od neho...mala by si v nom vyvolat ziarlivost...mozno tieto napady budu zniet blaznivo,ale funguju! kup si kvet/cokoladu a manzelovi povedz,ze ti to podaroval kolega ako vdaku,ze si mu s niecim pomohla,a ze nalieha aby si sla s nim na veceru ako vdaku za tvoju pomoc...alebo sa brutalne sexi oblec a chod s kamoskami vonku(ak nemas moznost,tak chod ku rodicom alebo rodine)-len on si musi mysliet,ze si vonku a uz sa bude bat,ze kolko chlapov sa bude okolo teba tocit...alebo je tu este jedna moznost,ale ta si vyzaduje divadlo a chladny pristup! povedz mu nech si vymaze jej cislo,nech sa s nou prestane stretavat,a ked neprestane,tak mu povedz,ze ak si chce za nou chodit,tak nech si ide a vyhod ho!!! hned si chlapec rozmysli,co mu je prednejsie(ak by nahodou utekal za nou,co neverim,tak aspon vies,ze je to kreten a ze ta nemal uprimne rad)

vinetka

Co to s nim spravi? Vie ako ho chytit a vyzera s novorodeniatkom uzasne... Ale potrebu mat dieta nema. Viem, ako sa citi, pretoze tak som sa citila ja, ked som nemala potrebu mat deti. Netusila som, ze je to take silne a naliehave.

jajka001_

treba ho vziat na nejaku akciu kde su male deti vasich znamych a nejake mimino mu strcit do ruk, co to s nim spravi :)

vinetka

Hej, je to divne, ani ja neviem, co si o tom mysliet a to s nim zijem... Obcas si cita clanky o detoch, utrusi poznamky o detoch, co mi zase da trosku nadeje, ale nic sa nedeje. Hovoril, ze zena to ma dobre, na nu pridu materinske pudy a je pripravena, ale on caka, kedy to pride aj nanho. A ja neviem, co mam medzitym robit. Cakam uz rok, ine zeny depkaria, ze sa im nedari otehotniet a ja preto, lebo moj muz nechce so mnou otehotniet. Keby sa aspon snazil, keby sme na tom pracovali, ale takto ho beriem nie ako oporu, ale ako protivnika.

Weva

tak to je ine - doteraz do tak nevyznelo, preto moja interpretacia... som z toho uprimne zmatena (a Ty asi tiez)... to ze raz pises, ze sa bije do prs a inokedy to ze ani ho nenapadne planovat, ze na Vianoce by si uz mozno bola v 8-mesiaci??? Proste je to cele divne ze takto skacete z extremu do extremu