Manzel a byvala

Príspevok v téme: Manzel a byvala
vinetka

Ahojte,

mam hrozne depky a som nazurena, ze moj manzel poza moj chrbat navtivil byvalu (vydata s detmi). Nadiktoval jej vsetky nase udaje (tel. cisla, adresu) a ona nam uz stihla poslat aj pohladnicu. Rozisli sa kvoli jej nevere. On o nej vsak dodnes rozprava velmi pekne, ako o prvej laskej, svatici... Pomaly sa citim, ze ja som popri nej nula. Raz som s nou komunikovala cez chat (stale nam vypisovala) a poriadne ma sacovala. Ona je 10 rokov nezamestnana, sedi doma, nudi sa, tak kontaktuje byvalych. Manzel povedal, ze ju berie len ako kamaratku, blabla, ale vie, ze som na nu alergicka a aj tak za nou siel pokecat si o jej detickach. Co robit?

vinetka

Nastvem sa a zacnem vypisovat jej chlapovi:) Aj s nim som si vymenila par riadkov cez chat, ozval sa, ked bol pripojeny. Cela rodina je na hlavu.

vinetka

jajka, presne tak by som to nazvala aj ja -ze obtazuje. S kontaktovanim zacala ona. Vyhladala ho, ked bol na navsteve u rodicov, blba nahoda, este ho aj ku sebe odviezla autom.
On vravi, ze ci sa nemoze ani stretnut s kamaratmi. Nechape ma. Ked som mu povedala, ci by mu nevadilo, keby som bol v kontakte s byvalymi, ze nevadilo, keby vedel, ze su to len kamarati. Tak ja neviem, ci reagujem primerane alebo ako strelena.

jajka001_

povedz mu, nech reaguje na jej maily a sms a cokolvek co najmenej, co najformalnejsie, nech obmedzi styk natolko aby jej to doslo ze nema obťažovať. opytaj sa ho, ci by mu nevadilo, keby si chodila po navstevach inym muzom.mozno mu to potom zapne.

vinetka

Aj sa ma pytal, co chcem, aby urobil. Ci jej ma zavolat, aby uz nikdy nic neposielala... Nevedela som, ako na to reagovat. On si nemysli, ze urobil nieco zle, o to ide, to ma stve. Keby som nezakrocila, pokracoval by v tom.

vinetka

mate59 skor to druhe, nechce starosti. A mozno ani zavazky, ja fakt neviem. Ibaze ja budem mat 30 a som pripravena stat sa matkou. Vsetkymi desiatimi. To mi dava tu strasnu neistotu, nespaja nas dieta a este ked on streckuje, tak ako mam byt pokojna, ked sa vybavuje s byvalou? Zijeme spolu 8 rokov, vie, ze som dobry clovek, pozna ma a aj tak...

vinetka

mate59 si muz? Dakujem ti za podporu, pretoze on na mna pozeral ako na stihacku. Pri ranajkach mi vykladal, co mu ona hovorila, ked bol u nich a tak. Myslela som, ze odpadnem! Ja si ju len predtavujem, ako s nim spavala, inak si ju neviem predstavit... Videla som ju na fotke. Nie je pekna. Ale pokojna, co ja asi nie som.
Inak, on bol v kontakte aj s poslednou byvalou, ked sme spolu zacali zit a o mne jej nenapisal do emailu ani slovo. Cudak...

mate59

na bábo by ste mali byť obaja, ak on nechce,tak sa nechce na 100% viazať v manželstve,alebo nechce mať starosti s výchovou dieťaťa.