Manzel a byvala

Príspevok v téme: Manzel a byvala
vinetka

Ahojte,

mam hrozne depky a som nazurena, ze moj manzel poza moj chrbat navtivil byvalu (vydata s detmi). Nadiktoval jej vsetky nase udaje (tel. cisla, adresu) a ona nam uz stihla poslat aj pohladnicu. Rozisli sa kvoli jej nevere. On o nej vsak dodnes rozprava velmi pekne, ako o prvej laskej, svatici... Pomaly sa citim, ze ja som popri nej nula. Raz som s nou komunikovala cez chat (stale nam vypisovala) a poriadne ma sacovala. Ona je 10 rokov nezamestnana, sedi doma, nudi sa, tak kontaktuje byvalych. Manzel povedal, ze ju berie len ako kamaratku, blabla, ale vie, ze som na nu alergicka a aj tak za nou siel pokecat si o jej detickach. Co robit?

vinetka

mate59 - to vies, ked sa nieco nakopi alebo sa opakuje, clovek vybuchne.
...Nechcem sa za seba hanbit, ona je odo mna o dost starsia, jeho rovesnicka.

mate59

uvidíš ako zareaguje, ak mu to teraz povieš,a potom dotyčnej dáme to pekne vytmav z plných pľúc.A on by si mal uvedomiť,že má manželku,ktorá túži mať dieťa,aby ste boli kompletná rodina a nie vypisovať fľandriskám.Nedaj sa odbiť,musíš byť v tomto dôsledná,ale s rozvahou a chladnou hlavou, nenechaj sa vytočiť.

vinetka

Ako mu to ale vysvetlit, ze to nie je spravne? Preco nie? Lebo on nerozumie. A velmi ti dakujem za tvoje slova. Uz si mi raz pisala. Zda sa mi, ze som mala temu Manzel nechce dieta alebo cosi take... Ako vidis, problemov je u nas viac. On vravi, ze JA si vzdy nieco najdem.

jajka001_

uz len z toho ako pises je citit ze si bola z toho velmi vytocena a mozno si to mierne prehanala. ale nie je to snad pochopitelne? nezakazujes mu stretavat sa s kamaratmi ale s cudzou zenou, pokial to nie je jeho sestra, sesternica, matka, teta ci nieco podobne, tak sa to nepatrí. a ked tak, tak jedine v tvojej pritomnosti a nie ze si spolu vypisuju za tvojim chrbtom.

jajka001_

:)
ono je uplne jedno, ci je to len kamaratstvo alebo nie. nie je to spravne, tebe je to neprijemne, tak by to mal respektovat.

vinetka

jajka, aj to som mu povedala. Haha. Ci nas nechce obe do trojky. Ked mu poviem cosi take, pripadam mu vulgarna a nechutna.