Ahojte :) prosím vás dá sa zrýchliť rast pŕs ? mám 15 rokov tak neviemm či dačo brať nejaké vitamíny alebo čo alebo nejaké cviky .. :) prosím poraďte .. a vopred za každú radu ďakujem :)
Rýchlejší rast pŕs
ahoj mám 13 rokou a stale nič žiadne pesia neda sa to daako urichlit? už neznesiem väčne ponižovanie od brata aby som si dala vipchavky viem že skoro všetky mame ten isti problem a rada by som bola keby ste sa s nami o tom podelili a :P už ked tak ked maš mele prsia aspon maš menej kg a ked si tažšia maš više kg (VOPRED DAKUJEM)
a nechces radsej urychlit zvladnutie zakladov pravopisu?
RNG daj nejake porovnania tabletiek ktore su dostupne na Slovensku
tuto tabuku uz si tu uviedol minuly rok
Uvediem sem porovnanie roznych vyrobkov na zvacsenie prs,dufam ze to nevymazu, nejedna sa o reklamu ale o porovnanie z hladiska hromady zien, co ich pouzili
www.breastoptions.com
Nuz cviky na prsia pomahaju, tiez aj rozne doplnky, ktoree adresuju hormonalne hladiny, najma rozne steroly.
Ale najviac je to v dedicnosti, samozrejme.
vikiis prosím ťa ako funguje ten Lugolov roztok ?
lanan :D
ahoj mam 15 rokov mam velke prsia je to nevyhoda pretize nasi chlapci vzdy na tv (telocviku)my kukau na prsia neviem co mam robit...:(
ahojte mám 13 rokov a nerastú mi prsia...a nemám ani menštruáciu...dá sa to urýchliť alebo treba čakať ? Za rady ďakujem