Ahojte :) prosím vás dá sa zrýchliť rast pŕs ? mám 15 rokov tak neviemm či dačo brať nejaké vitamíny alebo čo alebo nejaké cviky .. :) prosím poraďte .. a vopred za každú radu ďakujem :)
Rýchlejší rast pŕs
preboha ty Krpec.. neries si tu kozy, ale radsej svoju gramatiku a to, ze pises ako postihnuta.. trapka.
preboha ty Krpec.. neries si tu kozy, ale radsej svoju gramatiku a to, ze pises ako postihnuta.. trapka.
slecny,naucte sa najprv pravopis a potom sa zaujimajte o rast prs. ale inac sa tu bavim :D:D
siska ani nemusis pisat, ze si z maleho mesta, myslim, ze kazdy to z tvojho prispevku hned pochopil..mohla by si sa naucit pisat v prvom rade a potom mudrovat..a taketo dedinske rady si nechaj pre seba, natierat cibulu na kozy nepomoze nikomu, ani keby sa z toho poskladal..a podla teba jest vela vajec je zdrava strava? heh, dobre som sa zasmiala, ved je to samy tuk a cholesterol..a co sa tyka toho mlieka, dalsi blud...
akože toto ma bit forum a tom ako dievčatam ktore to trapy a maju z toho komlexi pomôct preto sem napisali tak nechapem prečo si tu nadavate ta je sprosta netrep a.p... ked neviete poradit nepište mimochodom pite vela mlieka to Vám pomôže a okrem toho to pomaha aj s inymi oblastami tela budete zdravšie a krajšie a ja nebyvam vo velkomeste ale v takom menšom meste je tu aj par dedin tak popri dievčata ktore tam byvaju maju krvavi a iny dobytok takže piju dostatok čisteho prirodneho mlieka moja spolužiačka to roby jej mama nema vôbvec žiadne prsia ani sestra ani starka ani babka a ona stale každy den vypije tak liter mlieka od kravy vela vajec aa prsia si na noc natiera cibulou teras ma už 3-jky a to aj napriek tomu že z genetickeho hladiske ajj to nieje dane zhrniem to : mlieko,natieranie cibulou, vela vejac jest to je moja rada ja som s tym začala pred rokom nemala som nič a bola som osmačka za pol roka mi prsia narastli o jeden a pol čisla :) to je moja rada spravne sa stravujte a zdravo !
mas pravdu dea
vikky... no do riti, radšej by si sa mala zaujímať o svoj pravopis a nie o to aby ti kozy narástli
celkovo holky vám musí pekne prášiť ak jediné čo vás trápi sú prsia, nechápem o čo vám ide, buď ste také duté, že jediný spôsob ako niekoho upútať sú prsia alebo také zakomplexované a žiarlivé na ostatné holky že musíte mať všetko
ďakujem vam všetkym najme vam co ste mi odpovedali
:D
no ahojte ja śice naozaj nefajcim ale zaujimalo bi ma ze ked dievča fajčí tak sa jej zastaví rast prs mislite že je to pravda ??? a ze je normalne v 14 nemať ani male prsia ??? pls poradte mi naozaj nefajcim