Ahojte :) prosím vás dá sa zrýchliť rast pŕs ? mám 15 rokov tak neviemm či dačo brať nejaké vitamíny alebo čo alebo nejaké cviky .. :) prosím poraďte .. a vopred za každú radu ďakujem :)
Rýchlejší rast pŕs
ahoj Lanan.. ak sa na teba stále pozerajú chlapci, odporúčam behanie a švihadlovanie, tak sa ti zmensia :)
Ahoj Smile ďakujem za odpísanie a chcela som sa ešte spýtať či si mám natierať na chlieb... Ešte som to neskušala tak prepač že sa pýtam. Mlieko pijem veľa : rano, ked pridem zo školy a potom ešte večer... Vlastné často pijem mlieko.:)Už má nebavi počuvať moje spolužiačky ako sa mi smeju že mám malé prsia :/ A ešte jedna vec: chcem(musim)do leta pribrať važim okolo : 50kg. A neriam 165cm... Ďakujem vopred.
Mima14 : treba jesť veľa cibule chlebu piť mlieko pomáha to! mám 12 a prsia rastú.. :)
treba jesť veľa cibule, chlieb a piť mleko, naozaj to pomáha! :)
ahoj Vikiis aj ja som siedmačka a nerastu my prsia . Taže pomohlo ti to ten Jod skúsim ho aj ja
Ahojte mám 14 rokov a stále mi nerastu prsia neviem čo mám robiť. Čitala som niečo o cibuľi že si ju mám natierať na prsia. BNojím sa o tom rozpravať z mamkou. Pomôžte mi Ďakujem vopred :)
Ked sa zacnes chovaat ako dospela tak sa zacnes aj viac vyvijat :) ale asi to budes mat tazke ked vidim ako pises...
Ako si mam natierat tu cibulu na prsa ?