elsa:
nie je mi to jedno, stale ma to trapi. Partner, ktory by mi vyhovoval je presne ako on ak by sa zbavil "zlozvykov" ktore nicia nas vztah. Bol skvely, pozorny, mily, ale ... tie druhe veci sa nedali brat na lahku vahu. Rozchodom som myslela ze si konecne iste veci uvedomi, ujasni a raz a navzdy prestane napr. s "pokecom", kde denno denne nachadzal nove a nove dievcata s ktorymi vsak neostal len vo virtualnej rovine. Raz som sa uz chcela s nim preto rozist, ked som zistila o com si pisal, ale nakolko to bolo prvy krat odpustila som mu, teraz to bolo po druhe a povedala som si, ze ak rozchod ho trosku nezmeni, tak uz asi nic... bola to len mala skuska vztahu, chcela som sa k nemu vratit, lebo som predpokladala ze sa zmeni,... no vidim, ze som vsetko mozno este viac dobabrala. Fakt sa snazil, ospravedlnoval sa, cestoval 400km aby mi povedal prepac za druhe zlyhanie.. no mna to neskutocne bolelo co spravil a potrebovala som "pauzu". Asi to, ako sa vtedy snazil bolo maximum a hranica tolerancia unho uz presiahla. A teda mozno preto sa uz so vsetkym vyrovnal a ... mozno by som mala pouvazovat o tom aj ja...