áno alebo nie ?

Príspevok v téme: áno alebo nie ?
zmätená

má zmysel to, že partneri, ktorí sa rozišli sú ešte stále spolu v kontakte s tým že "on" už zabudol a "ona" ho stále miluje?

neviem čo je lepšie, či úplne ukončiť akýkoľvek kontakt a zabudnúť, alebo .. predsa sme boli spolu hodne dlhý čas. Ja netuším, č robiť. Tak strašne ma všetko bolí...

elsa5.5

no,to načo prišiel na sex?stretko ako kamaráti a sex ako pár,hľadaj inde a potom sa naňho vykašli,to chcel ako rozlúčku alebo čo,ani sa nad tým nezamýšľaj ber to ako to je si mladá toľko mužov chodí po svete,to nie je stabilný človek,vykašli sa na neho,nie je vhodný partner do života,ved to je o čom vzťah nie-sex áno?ani ho nekontaktuj...

zmätenáJA

nepísala som cez víkend, lebo počas neho sa mi bývalý ozval, že príde domov (na východ), že ma navštívi. Tak som bola zvedavá, či sa niečo nezmení, keď sa prvý krát od rozchodu uvidíme (4mesiace). Nuž, so mnou to otriaslo tak, že som sa celá klepala, keď som ho po dlhom čase uvidela, čo je pochopiteľné. On to zvládol v pohode. Stretko bolo kamarátske, no neskôr chcel viac - ale zrejme len fyzicky, pretože na druhý deň už nemal záujem sa stretnúť(vzhľadom na to, že som mala kúsok odstup od vecí, čo chcel - sex). Na druhý deň povedal, že je zima, že sa mu nechce von (pritom celý deň sedel doma a bolo pekne, slnečno). podľa mňa to je už zakopané, na vzťah už nemožno ani len pomyslieť - podľa mňa.

zmätenáJA

áno, tiež som si tak myslela. Tak ja sa ho opýtam tento víkend a potom tu napíšem ako to definitívne dopadlo. Zatiaľ pekný deň prajem a ďakujem elsa :)

elsa5.5

ahoj zmätená,podľa toho čo píšeš aj mne to pripadá na to kamarátstvo,,tak opýtať sa ho môžeš či už ťa berie len ako kamarátku a žiadne okolo na rovinu pekne,preruš s ním kontakt a budeš mať pokoj,k ničomu to nevedie také naťahovanie,nájdeš si iného,chod von s kamarátkami stretneš niekoho a znovu sa zamiluješ.....

zmätenáJA

už takmer 2 týždne ubehli odvtedy, čo som naposledy písala. Chcem len objasniť ako to je, no nenesiem žiadnu prevratnú, novú správu. Stále je to rovnako. Sem-tam mi napíše, trošku pokecáme (ja z vlastnej iciatívy som mu počas týchto dní napísala asi len raz/dva krát, všetky konverzácie iniciuje spravidla on). No zväčša je to vtedy, ak vyhodím novú fotku,ktorú chce okomentovať, alebo ak vyhodím nový status a pod. Ale aj len tak, bez podnetu. Ja neviem, mám pocit, že už ubehlo dostatok času aby si uvedomil, čo chce. Ubehli už takmer 2 mesiace (presne mesiac a pol) a nikde sa to nehýbe, len spolu komunikujeme, príp. mi on posiela nejaké pesničky, ja jemu nejaké fotky, ktoré chce (ak mám svoje nové).Hmm mám pocit, že je to akoby v rovine kamarátstva,... rozmýšľam, či ešte čakať, alebo sa ho predsa len opýtať to, čo som skôr plánovala.... Nemám skúsenosti tak neviem. potrebujú chlapi viac času než ženy? Mne stačil mesiac dostatočne.

zmätenáJA

no tak ktovie :) tak ešte počkám, uvidím ako sa to ďalej bude vyvíjať...potom dám vedieť, čo nové...

zmätená

no, včera som sa akosi odhodlala, že mu pôjdem napísať to, čo som plánovala sa ho optýtať. No akosi náhodne, napísal najskôr on mne, že ako sa mám "herečka" a pod. Tak sme sa rozpísali, o bežných veciach,.. okrem iného mi napísal, že si mám vymazať ten status, čo som mala hodený pár dní - bolo to: "V mladosti strácame rozum pre lásku, neskôr strácame lásku pre rozum"... on že či chcem dostať facku - ale to myslel len zo žartu, majú to zaužívané aj jeho kamaráti, všimla som si, aj počas vzťahu to často používal, takže to myslel fakt len zo srandy (len objasnujem, aby nedoslo k nedorozumenie). A nakoniec som potom upustila od toho, opytat sa ho na tu vec.... hmm,neviem ci som urobila spravne...