elsa:
no áno, škole sa venujem "na plný úväzok". snažím sa, prvý stupeň som ukončila s červeným diplomom a ocenením dekana ako najlepšia študentka ročníka. Plánujem pokračovať v dr. štúdiu a PhD. štúdiu a samozrejme potom sú potrebné aj zahraničné pobyty. Keď nie v láske, hádam aspoň v tejto sfére sa mi bude dariť.
Čo sa vzťahov týka, nebola som záletník, priam naopak. Nikdy by som nebola schopná partnera podviesť. Mal vo mne neskutočnú istotu. Tvrdil, že som až prehnane slušná a že jemu to do istej miery vadilo. človek si myslí, že to partner ocení a nakoniec sa dozviem opak. Ja neviem, no mám pocit, že dnešné média, hlavne bulvárne o speváčkach svetového formátu akoby udávali "módu" v správaní... Všetko čo on očakáva, resp. po čom túži, je presná kópia dnešných sexi speváčiek, ktoré už nevedia, akým spôsobom zaujať, tak sa presadzujú škandálmi, svojim príliš extravagantným vystupovaním a pod. Kedysi mu vadili vysoké topánky, teraz obdivuje ženy, čo majú štekle, že z nich padajú. Vadili mu výstrihy a krátke sukne, teraz na to apeluje. V posteli mu nestačí ak je žena priemerne aktívna, ona sa musí hrať na štetku (doslova povedal). Vadí mu, že nepijem alkohol (rodinné dôvody), pričom on nepije tiež (zdrav.dôvody). Bola som preňho príliš krehká, preto nemal chuť sa so mnou milovať, on to rád "drsnejšie". Možno ho to prostredie v BA skutočne zmenilo a možno už je skutočne iný, než som si myslela.