Tak ja k tomuto tolko, ze neostavajte s byvalymi kamosky...Ja som s mojim ostala naj kamoska. Rozchod chcel on, a tak mi dobre padlo ze nadalej mi kazdy den vola, stale sme si pisali, aj pol roka po rozchode ma volal milacik, zlatik atd, puse sme si posieli,stretli sme sa velmi malo krat, kedze sme od seba 120km, ale aj na stretku ma bozkaval, objal hocikedy, usmieval sa na mna atd. A teraz 7 mesiacov po rozchode mi kludne napisal, ze sa namotal na jednu babu, a este som ho mala lutovat ze ta baba je zadana...Otras..Nie je nic horsie ako ked vam toto povie niekto kto este den pred tym vas nazval milacik, a pisal-kde si mi, a co robkas atd...
NIKDY S BYVALYM NEOSTANTE KAMOSKY.
A to este ja som ta zla, ze ja som mu mohla pisat a preposielat co mi pisali chalani, a on mne povie nieco a hnevam sa. Tak som vymazala vsetky fotky s nim, ved je namotany na nejaku kravu, tak o com to je. Take kamaratsvo aby mi pisal niekto koho mam strasne rada, ze chce nejaku nec si necha...A este ako sa za tie fotky urazil, ze ako som mohla vymazat..Ach,chlapi...Nemam slov...