áno alebo nie ?

Príspevok v téme: áno alebo nie ?
zmätená

má zmysel to, že partneri, ktorí sa rozišli sú ešte stále spolu v kontakte s tým že "on" už zabudol a "ona" ho stále miluje?

neviem čo je lepšie, či úplne ukončiť akýkoľvek kontakt a zabudnúť, alebo .. predsa sme boli spolu hodne dlhý čas. Ja netuším, č robiť. Tak strašne ma všetko bolí...

zvedavko

Ahoj zmätena a ahoj elsa som si celu diskusiu precital. Zaujalo ma to. Nieco podobne zazivam aj ja zial :( nedate mi na Vas mail zmätena a elsa? Ak ano tak dakujem :) pozdravujem vas

elsa5.5

amalka,tu má tému založenú zmätená a rady takého typu ani nepotrebuje lebo to vie aj sama tak sa zbytočne neurážaj,treba používať aj rozum pravdepodobne si dosť mladá dalej sa k tebe vyjadrovať nebudem.

amalkaaaa

elsa pod uroven?KEby niekoho lubis, a da ti kopacky a nadalej ti kazdy jeden den aspon dve hodiny vola, tak by si ho do riti poslala?NEbol den aby sa mi aj po rozchode neozval, stale bol mily vsetko, a ja som nejao stale verila ze sa ku mne vrati...Ty si asi nebola zalubena, ked mi tu pises ze pod uroven...Za 7 mesiacov co sme spolu uz nechodili, sme sa stretli 4 krat, a samozrejme ze sex nebol, len sme sa bozkavali.Elsa pod uroven si tu jedine ty

elsa5.5

to Ti teda pomôže,treba sústrediť len na tú školu a jeho úplne vypustiť na sex si môžeš nájsť milion dalších,určite ťa zaujme nejaký iný chalan,to chce svoj čas,ale už teraz nie je za čím smútiť len si vždy spomeň ako s tebou jednal,s odstupom času ti nebude stáť absolútne za nič:):):)

amalkaaaa

Tak ja k tomuto tolko, ze neostavajte s byvalymi kamosky...Ja som s mojim ostala naj kamoska. Rozchod chcel on, a tak mi dobre padlo ze nadalej mi kazdy den vola, stale sme si pisali, aj pol roka po rozchode ma volal milacik, zlatik atd, puse sme si posieli,stretli sme sa velmi malo krat, kedze sme od seba 120km, ale aj na stretku ma bozkaval, objal hocikedy, usmieval sa na mna atd. A teraz 7 mesiacov po rozchode mi kludne napisal, ze sa namotal na jednu babu, a este som ho mala lutovat ze ta baba je zadana...Otras..Nie je nic horsie ako ked vam toto povie niekto kto este den pred tym vas nazval milacik, a pisal-kde si mi, a co robkas atd...
NIKDY S BYVALYM NEOSTANTE KAMOSKY.
A to este ja som ta zla, ze ja som mu mohla pisat a preposielat co mi pisali chalani, a on mne povie nieco a hnevam sa. Tak som vymazala vsetky fotky s nim, ved je namotany na nejaku kravu, tak o com to je. Take kamaratsvo aby mi pisal niekto koho mam strasne rada, ze chce nejaku nec si necha...A este ako sa za tie fotky urazil, ze ako som mohla vymazat..Ach,chlapi...Nemam slov...

elsa5.5

treba to tak urobiť,dobre že sa tak zachoval aspoň nemusíš za ničím ľutovať,lebo vidíš aký v skutočnosti je....

zmätenáJA

veď tiež ma to zaskočilo a tiež to vo mne zanechalo nepríjemné pocity. Nemám chuť ho ani vidieť, ani počuť... Vymažem ho zo všadiaľ... už stačilo.