Zdravím.
Mám 20 rokov, som športovec (rôzne športy, ale hlavne posilovanie) a stravujem sa zdravo.
Nedávno (asi 2 mesiace) sme sa rozišli s priateľkou. Bola moja prvá a boli sme spolu viac ako 4 roky. Pri nej som nikdy (možno 1-2x za 4 roky) nemal tento problém, aký mám teraz - odkedy sme sa rozišli ma nejako prešla chuť na sex.Teda aj by som sexoval, ale neviem sa tak vzrušiť/navnadiť ako predtým.
Mal som odvtedy jednu partnerku, boli sme spolu 2x, ale veľmi som si to neužil - prvý krát slabá erekcia (ani som nemal orgazmus), druhý krát celkom OK, na tretí krát som zlyhal (nepostavil sa) :-(
Čo mám robiť ? Mám ísť za sexuológom ? Je normálne že v dvadsiatke, keď by som mal pretiahnuť všetko čo sa hýbe sa bojím že keď k tomu dojde tak sa mi nepostaví ?
Strata libida / slabá erekcia
odporucam clavin, je sice drahsi ale nie je v nom namiesane uplne svinstvo a pomaha
a zz akeho vytazku je ten erozon presnejsie? dik
a ruslik lisia sa hlavne tym ze erozon max je prirodny vytazok a ostatne su plne chemie a hlavne nefunguju
tak po skoro pol roku mozem povedat ze to ako som tu pisal ze skusim ten erozon tak bolo to moje najlepsie rozhodnutie za posledny rok :)
a ake su prosim vas rozdiely pomedzi nizsie uvedenymi produktami
Dik za rychlu odpoved ohladne erozonu max.. skusim to teda s nim a potom Vam napisem co a ako bolo
presne ako pise majsterko tam su original iadne falosne pripravky bez ucinkov
tabletky ja objednavam na www.erozonmax.com
tam su original tabletky od distributora ci vyrobcu v tom sa nevyznam
kde teda sa daju kupit tie tabletky erozon max?
ahoj, to ti neviem povedat ci ucinky sa udrzuju alebo nie lebo ja ho preventivne beriem stale ale ako zavisly urcite niesom