Strata libida / slabá erekcia

Príspevok v téme: Strata libida / slabá erekcia
zufaly_jebec

Zdravím.
Mám 20 rokov, som športovec (rôzne športy, ale hlavne posilovanie) a stravujem sa zdravo.
Nedávno (asi 2 mesiace) sme sa rozišli s priateľkou. Bola moja prvá a boli sme spolu viac ako 4 roky. Pri nej som nikdy (možno 1-2x za 4 roky) nemal tento problém, aký mám teraz - odkedy sme sa rozišli ma nejako prešla chuť na sex.Teda aj by som sexoval, ale neviem sa tak vzrušiť/navnadiť ako predtým.
Mal som odvtedy jednu partnerku, boli sme spolu 2x, ale veľmi som si to neužil - prvý krát slabá erekcia (ani som nemal orgazmus), druhý krát celkom OK, na tretí krát som zlyhal (nepostavil sa) :-(
Čo mám robiť ? Mám ísť za sexuológom ? Je normálne že v dvadsiatke, keď by som mal pretiahnuť všetko čo sa hýbe sa bojím že keď k tomu dojde tak sa mi nepostaví ?

Loptosko

Píšeš že posiluješ.Ak si sypal vieš o čom hovorím tak je to normálne.Ked dávaš "zvoka"testosteron tak varlatá postupne menej a menej produkuju testosteron ty to necítiš lebo ho máš z vonka potom ked prestaneš dodávat z vonka trvá nejaký čas lež sa varlatá naštartujú ale príde to.Ak sa nestalo to o čom som písal tak aj tak je pravdepodobné že ti nestojí lebo máš málo testosteronu.Ja mám raz tolko čo ty rokov stojí mi stále.Kup si HD pro ,alebo tribulus je to na prírodnej báze najlepšie dve balenia lebo pocitiš to až asi po 10-14 dnoch to ti nakopne vajcia veľa štastia.Ked nepomôže to čo som napísal navštív lekára .Ja ked to beriem normálne prihoňujem aj keď žijem v manželskom zväzku.

Shelby777

ak mas nedostatok aminokyselin tak skus pred akciou užiť erectan ten je poskladaný z piatich AMK a účinkuje turbo rýchle

Okonso

skus pripravom o nazve erozon max, je to cisto prirodne bez nejakej zbytocnej chemie a hlavne je to dostupne bez receptu