Čo na akne?

ingara

Ked je to takto, ze nieco absolvujem a navyse mam z toho este aj takyto uzitok, tak to je super. Ale tiez by som povedala, ze na akne je skor vhodnejsi chemicky peeling, ci?

patrisienka

Podla mna je exfoliacia skor na to, aby sa zlepsil vzhlad pleti, aby bola plet hladka a rozjasnena. Akoze hovori sa, ze pomaha aj pri upchatych poroch a mozno aj pri akne, ale to asi nie je primarny dovod absolvovania. Skor by som povedala, ze je to taky sprievodny jav, ked uz mas plet osetrenu, hladku, peknu, tak sa netvori tolko ani akne.

ladimed

fuuha, tak ak by mal byt dovod toto na uzivanie antikoncepcie, tomu by som sa zdaleka vyhla. a teda tak ci onak sa jej vyhybam. nerobi to telu dobre. co sa tyka akne, tak existuju aj lepsie sposoby, ako sa ho zbavit a ani nicomu neskodia.

dariniatko

mne napriklad gynekolog poradil, ze mi predpise na akne antikoncepciu, ale teda branila som sa tomu zubami-nechtami.

vladkousko

Závisí to od typu procedúry, závažnosti a rozsiahlosti akné a individuálnej reakcie pleti. Vo všeobecnosti sa zlepšenie môže začať prejavovať už za niekoľko dní až týždňov, no celkový proces môže trvať aj niekoľko mesiacov.

jimmywatson

Acne can be challenging to manage, but there are several effective ways to tackle it. A good skincare routine is key, starting with a gentle cleanser to avoid irritation. For those seeking a convenient solution, WOW Wipes(getwowwipes.com) offer gentle cleansing on the go.

dariniatko

Jofin tak ta cena ma teda ozaj velmi neoslovila :D a to, ze ti to CELKOM pomohlo, neznamena, ze inemu neuskodi :D neposobi to na mna velmi doveryhodne.