dlho sa stym trapila no velmi sami to zlepsilo ale este par nedostatkov tam je neni su moc skarede ale chcem aby zmizli co snimi?
Čo na akne?
erina a vies priblizne uvies cas, ako dlho trvalo, kym si sa toho akne zbavila?
ja budem stále hovoriť, že najlepšie je ísť k nejakému odborníkovi po tom, čo mi to pomohlo.
Acne can be challenging to manage, but there are several effective ways to tackle it. A good skincare routine is key, starting with a gentle cleanser to avoid irritation. For those seeking a convenient solution, WOW Wipes(getwowwipes.com) offer gentle cleansing on the go.
Jofin tak ta cena ma teda ozaj velmi neoslovila :D a to, ze ti to CELKOM pomohlo, neznamena, ze inemu neuskodi :D neposobi to na mna velmi doveryhodne.
dariniatko no ja by som povedala, že áno. pretože odvtedy mám pokoj. mala som to fakt nepekné, teraz sa nemusím snažiť nič maskovať. za mňa je to dobrá vec :)
Jofin o tom som doteraz ešte ani nepočula. či to nebudú len nejaké rýchlokvasené výrobky zase, aby sa niekto nabalil.
ja som na akne použival toto www.joalis.sk a mne to celkom pomohlo zbaviť sa tej pliagy :D
myslela som si.
takze mozes povedat, ze toho akne si sa zbavila nadobro?
Aha, cize to je asi uplne individualne, vsak? A zrejme zalezi aj od pokozky, kedze kazda je ina.
môžem ti odporučiť, aký postup som zvolila ja, keď som bojovala s akné. dlhé roky som mala problémy. pomohli mi na klinike dermabelle. ale nejdem ti radiť nič konkrétne, pretože oni ti najlepšie poradia, aká procedúra by bola pre teba ideálna, nie je akné ako akné.