Čo na akne?

lajtmannlea

a preco hned zatracovat kozmeticky? su aj take, ktore maju niekolkorocnu prax a niekolko diplomov, kurzov, ze fakt sa tomu rozumeju a kludne mozu schovat aj nejaku druhotriednu dermatologicku do vrecka.

hela212

lajtmannlea Mozu byt aj take pripady, ale pochybujem, ze sa vyskytli u takych ludi, ktori boli normalne na klinike na lekarskom osetreni. To asi skor, ked po kozmetickach niekto beha.

jarmilaku

Zhrnula by som to tak, že nečakáš dlho... ono záleží aj na ktorú procedúru chceš ísť... záleží aj ako tebe termíny vyhovujú... najlepšie je si priamo zavolať a vydiskutovať si nejaký termín... možno sa im nejaký uvoľní a budeš môcť ísť hneď aj na druhý deň, bohvie :)

lajtmannlea

myslim si, ze jediny dovod, preco to ludia neriesia alebo sa boja riesit je to, ze maju obavy z toho, ze sa im to akne este viac zhorsi. aj take pripady boli.

tanicici

Ahoj vejkaa! Len chcem dať vedieť, že som dala na tvoje odporúčanie a na kliniku som sa objednala. Po prečítaní komentárov som si povedala, že ok, akné stačí, ide sa to riešiť. Keď to u iných nebol problém, tak to už odkladať nejdem ani ja.

alickaher

pre mna ako pacienta ci zakaznika je asi lepsia volba priamo ten lekar, myslim si, ze je to istotne doveryhodnejsie ako ist do nejakeho salonu, kde to slecna vykonava druhykrat v zivote.

vejkaa

Moze byt aj dedicne, ale moze byt za tym aj kopec inych dovodov. Vo velkej miere su to uz spominane hormony. Aj napriklad fajcenie, nezdrava strava, uzivanie liekov, prostredie... Vsetko ma na to proste vplyv. Najlepsie je asi ked lekar urci, co za tym je. Je viacero procedur, ktore si s akne poradia. Za mna su velmi fajn kozmeticke osetrenia na liecbu akne, hlbkove cistenie pleti, ale take, co vykonava lekar.