Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
preco sa tato tema zmenila na konstatovania, kto kedy a kam ide pod noz? to je dost hrozne...
už sa to blíži a moc sa začínam báť...vie mi niekto poradiť,ako to prekonať? aj vy ste sa tak báli...:-(
maria a ty kedy ides na opku?
ahojte...ide niekto na opku k dr.červeňovi 02.02.2011?
Ahoj, ja som pred kojenim nemala skoro nic cez kojenie pekne jednotky po kojeni uplny chlap. mam skveleho manzela, miluje ma a prave preto ked videl ako sa trapim, tak sme co to posetrili a ja mam teraz pekne male dvojky. Ano su silikonove no a co!! vizeram ako zena konecne. Tie sproste decolen a prirodne pripravky som vyskusala. Minula som kopec penazi este aj antikoncepciu som zacala uzivat a nic. Teraz som stastna ako blcha.Bolo to 2100 eur. 2 tyzdne PN a uz rok sa tesim ze to bola pre moju psychiku a nas vztah super vec. Mozno niektore zeny si nezakladaju na tom aby neboli ako muzi..ale jedna vec je mat male prsia..a druha vec ziadne.... ja kebyze mam aspon nulky som stastna ale mne ostali rebra s ocucanou bradavkou. Jazvicky nemam vobec, to by musel niekto velmi studovat aby nasiel. Rez som mala pod pazuchou...podotykam ze niesom typ zeny co vizera na silikony. Nik z mojho okolia by to na mna v zivote nepobedal :-). Ani si to nik nevsimol. len mam normalne aj tak male prsia. Tak som to chcela a pred tym som nosila vypchavky ako zeny po amputacii aby daco bolo :-(...
JE*TE UŽ NA VEĽKOSŤ PŔS A ZAČNITE RIEŠIŤ DÔLEŽITÉ VECI
Zuzula,viem,ze to budes brat ako hlupe reci,ale ver mi,ani vacsie prsia nie su vyhra.Ja mam prsia trojky a poviem ti,nenosim vobec vystrihy napriklad...Je mi neprijemne ked sa muzi so mnou bavia a slintaju mi pritom do vystrihu,napriklad.A to mam 22 rokov...Mam s nimi problemy,bolia ma,chrbtica ma boli tiez...takze mat vacsie prsia nie je ziadna slava:)
mojej kamaratke tabletky pomohli
bola v Ba v jednej lekarni a kupila si ich tam zvacsili sa jej fakt o jedno cislo nerobim si zarty ani nic
silviklh, ako pokračuješ, už si dlho nebola v našej téme
operacie sa robia aj cez vikend...to co tam trepla