Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
zaujimave,ja mam jednicky,tiez boli ludia co mali nato pripomienky.mne to nevadi,ja si do seba implantaty cpat nebudem,pokial mas problem az taky a nechces jazvy,skus zvacsenie tukom-aspon v prahe to robia....prsia mi nevadia to je zaujimave...aj ked mali ludia nato mnoho narazok,,,,komu sa pacia hnusne lopty a vemena vycpane melony,,,je to hnusne a clovek vyzera ako dojna krava,,,,po 40tke to ovisne a je to ako kamene v ponozkach,pardon za drsny slovnik,ale taka je realita,,,ja som spokojna,male prsia chcem,jasne 1cky mensie to uz je zle
korki> ja som hlavne narazala na typ tych slecien, ktore tu pisali, ako si dali zvacsit b-cka na d-cka. to mi pride trochu mimo, ako keby naozaj uz na svete nebolo nic podstatnejsie ako mat velke prsia. hned vidno hodnoty tych ludi... chapem, hlavne ked ma niekto deti, ze to nemusi byt, to co kedysi a chce sa citit ako zena... a ze si s tym da nieco spravit, ale zaroven ma skor tesi, ked tu citam, ze niekto dalsi s tym je vyrovnany... vsetci mame proste nieco.
rozumna, jasne ze je to smutne, ze nam panboh nenadelil ziadne prsia. keby nadelil aspon male, tak tu nic neriesim. ale ziadne, sorry, ja takto nechcem zit...
a sa tu odvolavate na to,ze chlapi vas lubia take ake ste. no ano, aj jamam takeho, sme spolu 12 rokov, mame krasne dve deticky, uplne stastna rodinka, ale ja niesom stastna, a ak mi ma k stastiu dopomoct napr. operacia, tak do toho idem. a som rada, ze ma podporuju ludia, na ktorych mi zalezi a ktori ma poznaju a vedia, ze ta plocha hrud ma brzdi vo vsetkom. ved ja sa uz radsej ani nejdem s babami von zabavit, lebo kazda vytasi vystrih a ja rolak a vypchata podprda... a v lete je to horsie, lebo ked si dam nejake tielocko, tak ta vypchata podprda je otras... ja zijem dost spolocenskym zivotom a nechcem kvoli ziadnym prsiam sediet doma na riti a tvarit sa,ze som stastna... dakujem za pochopenie vsetkym odporkynam.
rozumna, ak teda nemas ziadne prsia, tak klobuk dolu, ze si odhodlana s tym zit cely zivot a byt uplne spokojna... neviem, mne proste k zene patria prsia ako k muzovi penis, a neviem si predstavit muza bez penisu...
korki, nevadí mi to, len ma mrzí, že je toto pre niekoho problém. Ja tiež nemám prsia, nemám malé, ale žiadne, ako ty hovoríš. Jasné, že sa človek nie vždy cíti najlepšie, ale mali by sme byť spokojné s tým, čo máme, lebo vždy VŽDY môže byť horšie. ja vám rozumiem, len je to smutné...
rena778 : Ahoj vedela by si ktoré to boli tabletky? poprípade to zistiť možno že by to pomohlo aj nám =)
slecna alebo pani rozumna. ked ti vadi, co sa tu riesi, na co sem chodis??? jasne ze su aj dolezitejsie veci, ale pre baby, ktore vyzeraju od pol pasa hore ako chlapi je to dost dolezita tema...
alic, mimuska len hladala niekoho, neboj, uz nasla tu spravnu temu, tak sa neboj. a jedine riesenie na ziadne prsia je zial operacia. kto sa boji, nech do toho nejde. nikoho tu nenahovarame na to aby isli pod noz... a ked mas male prsia, to nie su ziadne prsia, tak skus zalozit temu male prsia a tam si vypisuj aka si spokojna s nimi. ja nemam ziadne, tak nemam byt s akymi ani spokojna... aj mna moj muz lubi bez prs. chcem si len skraslit zivot. necitim sa dobre vo vypchatych podprdach a na kupku mam komplexy.
Trash, super, mozem ti povedat len tolko, ze ti tu bolest chrbtice trosku aj zavidim. myslim to v dobrom. lepsie ako ziadne prsia. samozrejme mam kamosku, ktora ma take megakozy, ze si ma problem kupit podprdu, ale ta samozrejme musi riesit zmensenie, lebo ma hrozne bolest a uz chodi hrbata ako stara babka... tak tej teda nezavidim vobec. ale tiez jedine riesenie je operacia. ja to beriem ako to iste, ked ma velke ide na zmensenie, ked ma ziadne, ide na zvacsenie...
lindus, a ty este dufaj, ze ti narastu. presne tvoj pripad poznam. zazila som na vlastnej kozi. teraz mam 30 ale ked som mala 15, tak som ocumovala vsetky spoluziacky s velkymi prsiami a neskutocne som im zavidela. mna volali v triede "lata" a mali pravdu... teraz mi to sice nikto nepovie, dokonca na stretavke bol o mna velky zaujem. ale to bola dobra podprda a dobre vypchata... keby vedeli, ze je to rovnake ake bolo v tych 15... ja som najskor cakala do 18, potom som uzivala antiku a dala som tomu 2 roky a v 20 som uz chcela ist na opku, ale kedze som mala zle vysledky, tak sa to oddialilo a teraz mam 30 a do roka dufam, ze bude po probleme a bude sa vytesovat z nejakych prs...
lindúš: presne moj pripad. doslova :D
ja mám 15 a prsia skoro žiadne kolkokrát sa dívam spolužiačke do výstrihu už si začnem o sebe mysliet že som lesba bez urážky pretože aj ja by som chcela mat také plné prsia a nemám zostáva mi dúfat že narastú alebo potom jedine plastická operácia prs a podla mna ano je pravda že ak nejakú ženu muž naozaj lúbi nezáleží mu na tom aké má prsia ale aj prsia sú najme v intímnom vztahu ´dost doležité tak toto je odo mna všetko PS.:ja nosím podprsenku ktorá mi prsia vyrobí
a hlavne: ja mam tiez male prsia a este aj velky nos a ajtak stale pocuvam, aka som pekna a zaujimava.
lenze prave tym, ked ta niekto v kuse chvali, si uvedomis, ze spokojnost vobec nie je o tom. stastie je o dusevnej rovnovahe.
no a ked sme pri tych chalanoch, tak jediny, ktory sa stazoval na moje male prsia, bol aj jediny, ktory vobec nebol fesak. asi si potreboval najst niekoho v svojej kategorii... :) takymi chudakmi sa netreba zaoberat a aj tak, ved aj ked si oblecena, tak vidia, co asi mozu cakat. pravdepodobne by sa na to vykaslal aj keby si mala megakozy (pardon za vyraz), pretoze nemal zaujem mat s babou vztah.
mimuska, ja idem teraz v utorok