Antikoncepcia Artizia

Príspevok v téme: Antikoncepcia Artizia
Lubka501

ahojte,

HAK beriem prvykrat, Artiziu mi odporucila moja gynekologicka s tym, ze bude mat aj pozitivne ucinky na plet, trosku sa mi zvacsia prsia a priberiem co by som bola ozaj rada... vacsina sa obava, ze po tabletkach priberie a ja naopak by som prave to chcela, kedze som dost chuda chcela by som vyzerat trosku zenskejsie.

Chcem sa opytat ake mate skusenosti s nastupom takych vedlajsich pozitivnych ucinkov pretoze sa uz beriem druhy blister a stale nevidim ziadne zlepsenie :( dokonca mam pocit ze plet ostava rovnaka alebo dokonca este horsia.

Artizia obsahuje gestoden a je to pomerne nova HAK...aj ked som citala v jednom jeden prispevok o tom ze je to kopia logestu..tak neviem, zda sa vam gestoden dobry alebo mate lepsie skusenosti s inou zlozkou? napr. drospirenon alebo ine

dakujem za odpoved

Lilly88

Ahojte, ak chcete dobrú antikoncepciu, skúste Daylette. Ja som už toho fakt veľa vyskúšala a už by som nemenila. Maximálne mi vyhovuje režim užívania 24+4, vďaka čomu nemám vôbec predmenštruačnú nervozitu a napätie v prsníkoch. Dokonca som pri nej schudla 2-3kg. Mám 30 rokov a s kilami to je čoraz ťažšie, takže túto vedľajšiu výhodu veľmi oceňujem. Menzes mám len 2-3 dni a úplne bezbolestný, čo je veľmi pohodlné, pretože doteraz som často mávala prvý deň dosť silné bolesti. Antikoncepčný účinok je maximálne spoľahlivý, nakoľko je tam pauza len 4 dni. Skúste a uvidíte:)

evka29

PROSIM VAS O RADU RESP.ODPOVED
KOLKO A CI VÔBEC STE PRIBRALI A ZA AKY CAS ?Mam prve balenie Artizia a bojim sa ze priberiem.DAKUJEM

dida1996

Ahojte mam takí pocitb ze mam oriznak oci ma bolia a berem ju uz 2 dni moze to byt z nich alebo z niecoho ineho prosim poradte dakujem . Artiziu pouzivam

Lolka123

Ahojte,prosím Vás ja som si zoprala prvú tabletku Artizia,den po menštruácí,vadí to? Ďakujem za skorú odpoveď,veľmi by mi to pomohlo.

Irka77

AHOJTE,PORADTE PROSIM,BRALA SOM SOFTINE-ZVETSILI SA MNE PRSIA,ZADRZIAVALA SA MNE VODA,A NAJVETSI PROBLEM,ZACALI MNE VYPADAVAT VLASY!ZMENILA SOM HAK NA ARTIZIU,NEMA PROSIM NIEKTO PROBLEM PRI TEJTO HAK Z VYPADAVANIM VLASOV???????DAKUJEM!!!!!!

beresa

Dobry den. uzivam tieto antikoncepcne tabletky viac ako rok bez problemov, teraz sa mi stalo ze siedmu tabletku na prelome prveho a druheho týždna som zobrala az po 20-tich hodinach, nechraneny pohl styk som mala v siesty den, nasledne pokracovala podla predpisaneho postupu, je tu moznost otehotnenia? dakujem

candy45

dobry chcela by som sa opytat beriem antikoncepciu artiziu prve balenie,na tabletkach su oznacene dni ja som zobrala pondelok tabletku ked som dostala menzes ale mala som len vytok...na druhy den som nemala uz menzes.na 3 den som dostala normalne menzes to bolo stwrtok zobrala som oznacenu stvrtok tabletku...a teraz som pri pondelku a ta tabletka mi chyba mozem zobrat na com je napisane utorok mozem pokracowat dalej...alebo dnes mam vynechat???

jankaaaaaaaaa

jezisis! precitaj si letak!!!!! naco beries tie tabletky ked ani nevies jak sa to uziva! prestuduj si cely letak od zaciatku po koniec

karina99

ahoj prosim pomozte mi berem antikoncepciu artiziu prvy balik uz 4den...ked som dostala menzes som zacala brat...kedze teraz uz nemam menzes som mala pohlavny styk...mozem otehotniet??prosim surne mi odpiste...dakujem...:)