Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psychiatrická liečebňa v Pezinku

brácha

Po via ako 6-tych tyždnoch v Pezinskej liečebni bol môjbrat prevezeny do ústavu v Galante, kde pri vstupnej kontrole zistili, žemá SVRAB.V prepúšťacej správe nič také nebol. Ako sa to mohlo stať? To je taká "čistota"v Pezinku?To je za naše dane ktoré idú na platy lekárov a sestier.Treba im ich ešte zvýšiť aby bolo viac nečistoty a SVRABU. Hanba takémuto zariadeniu.Uvidíme čo na topovie ministersvo zdravotníctva

brácha

Po via ako 6-tych tyždnoch v Pezinskej liečebni bol môjbrat prevezeny do ústavu v Galante, kde pri vstupnej kontrole zistili, žemá SVRAB.V prepúšťacej správe nič také nebol. Ako sa to mohlo stať? To je taká "čistota"v Pezinku?To je za naše dane ktoré idú na platy lekárov a sestier.Treba im ich ešte zvýšiť aby bolo viac nečistoty a SVRABU. Hanba takémuto zariadeniu.Uvidíme čo na topovie ministersvo zdravotníctva

eviku54

co som napisala, nie je to tak, peniaze su v trezore,tazko verit chorim ludom, a Pezinok je dost daleko, aby pribuzny sa tam zastavil castejsie

eviku54

moja mamka sa isla liecit na depresiu, je tam aj zaciatok Alzheimer. ma 80 rokov. Prva urazka od lekara, ze je zanedbana, isla tam na rychlo, nebola oblecena ako modelka. akurat mala obnosene saty, ale ciste. bohuzial nemame peniaze na kvalitnu pracku. Potom jej ukradli 100 euro, ked povedala sestricke, tak este mamku urazila. Mamka isla sa liecit na depresiu, a nie aby tam viac ochorela!

Meretseger

Síce mne lekárka do správy tiež napísala, že je riziko, že si siahnem na život, ale na poslali ma na psychosomatické... Je to individuálne. Dokonca som sa tam rezala, ale nedošli mi na to.

Meretseger

S bulímiou/anorexiou by si šla hneď na psychosomatické, ale keď máš myšlienky na samovraždu, tak je to otázne, či nie skôr na to A-čko. Potrebuješ tú žiadosť od psychiatra a zobrali by ťa, neboj :) Je suppa, že sa chceš liečiť.

Žužova

A baby,čo musím splnat aby ma prijali okrem teda žiadosti od psychiatra ? ked zatial nemám až take intenzívne myšlienky na samovraždu iba občas. Bulímia je pravidelná ale niesom extra vychudnutá že by bolo na mne vidiet niečo..Len prosto nezvládam toto ,,hladovanie-stravovanie-vracanie každodenné" a mam choru hlavu.. prijali by ma vobec alebo tam beru len tie fakt na nič prípady?

Žužova

Meretka ďakujem velmi..už som tomu pochopila :) Takže ked by som tam teoreticky chcela ist dobrovolne s bulímio-anorexiou dostala by som sa zrejme najprv na to Cčko? :) A keby mi liečba nejde žeby som protestovala v jedení a robila hovadiny tak by ma asi bud dali na A alebo by ma poslali preč,tak to možem chapat ? :D

Meretseger

Žužova - A, B, C patria k ženskému oddeleniu, A je úplne uzavreté, t.j. nedostaneš sa von, len na malý dvorček, hoci i tam ti môžu dať B-čkový režim, teda môžeš chodiť von so sestričkou. Tam sú tie najhoršie prípady. B je polootvorené, s B-čkovým režimom so sestrou, s C-čkovým režimom môžeš chodiť na pár hodín von sama; C-čko je otvorené, sú tam rôzne aktivity, terapia, zumba, fit lopty, etc., voľný pohyb. Psychosom. je zhruba na úrovni C-čka, ale je tam ešte viac aktivít, samý autogénny tréning a podobne, ak máš PPP, vychádzky máš obmedzené. Pokiaľ tam chceš ísť dobrovoľne, môžeš pokojne pobudnúť i na A-čku, záleží od toho, čo ti je. Pokiaľ stále nie je jasné, pýtaj sa ;)

ddana

S anorexiou na psychosomatické, ale to záleží aj od aktuálneho psychického stavu - môžu Ťa dať aj na A nielen na začiatku, ale aj preložiť zo psychomatického.