Psychiatrická liečebňa v Pezinku

JEyr

Moja najlepsia kamaratka tam bola tri dni pretoze sa psychicky zrutila ked nasli pristelovho mrtveho otca. A oni ju dali na izbu s totalnou fetackou a s ludmi ktory to naoazj nemaju v hlave v poriadku a dokazu byt aj poriadne nebezpecny! Dali jej zbytocne silne antidepresive ktore ked vysadila nevedela ani chodit. Uplne ju tam znicili velmi tazko za spametavala z tohto pobytu. Bolo to pre nu horsie ako ked nasli toho mrtveho .

Kofinka

Otrasneeee..po 6 tyždňoch som si vzala maminku na reverz domov...to čo tam s ňou spravili otras...ženu, ktorá bola vo všetkých smeroch sebestačná my vrátili na vozíku, v plienkach na rukach modriny, na zadku hnisajuce rany..jednoducho niečo strašné a všetci sa tvarili že je to v poriadku...

Lubo92

Ahojte... Chcem sa opýtať ze či sa dá vrátiť na spet keď pacient odíde na reverz po 2 mesiacoch a liečil sa tam na alkohol a pije ďalej ?

Namina

Sedím v Ružinove po synovcom pokuse o samovraždu a idú ho poslať do Pezinka - čo bude ďalej? Viete mi niekto povedať, čo bude ďalej a či to preňho bude mať zmysel? Vďaka za každé rozumne slovo

brácha

Po via ako 6-tych tyždnoch v Pezinskej liečebni bol môjbrat prevezeny do ústavu v Galante, kde pri vstupnej kontrole zistili, žemá SVRAB.V prepúšťacej správe nič také nebol. Ako sa to mohlo stať? To je taká "čistota"v Pezinku?To je za naše dane ktoré idú na platy lekárov a sestier.Treba im ich ešte zvýšiť aby bolo viac nečistoty a SVRABU. Hanba takémuto zariadeniu.Uvidíme čo na topovie ministersvo zdravotníctva

brácha

Po via ako 6-tych tyždnoch v Pezinskej liečebni bol môjbrat prevezeny do ústavu v Galante, kde pri vstupnej kontrole zistili, žemá SVRAB.V prepúšťacej správe nič také nebol. Ako sa to mohlo stať? To je taká "čistota"v Pezinku?To je za naše dane ktoré idú na platy lekárov a sestier.Treba im ich ešte zvýšiť aby bolo viac nečistoty a SVRABU. Hanba takémuto zariadeniu.Uvidíme čo na topovie ministersvo zdravotníctva

brácha