na buduci mesiac budem mat 26 rokov, doteraz som este nemal sex, a ani poriadny vazny vztah, vsetky potencionalne vztahy skoncili hned na zaciatku, dve tri rande a konec...
Este som nemal vazny vztah
v 19 to ani mne nechybalo...skor mi chybala len ta pozornost, ktoru ty mas kedze si sa nezabudla pochvalit...
cawky, tak ja mam 19, a tiež som ešte nikdy nemala vzťah. A nie som ani žiadna krivozuba škapa, alebo tučna buchta, ...Normálna holka, ešte aj na pokeci mi skusta chalanov napíše, že: "ty si ale kočka, a to vážne nemaš chalana? ..." Lenže mne to, že nemam vzťah, absolútne nevadí. Mne to dokonca ani nechýba, a ani to nechcem momentálne. ( asi si poviete, že som "čudna, chorá", no každy sme nejaký ), možno sa to časom zmení. Len som chcela povedať všetkým čo tu žialite, ze nemate vztah a uz mate nad 25 r., ze nie ste samy ... A že nejaky skutok vvám v ničom nepomože ( i ked viem, ze ked na cloveka dolahne smutna nalada, tak je tazke s tym bojovat ))
NO tak sa vsetci drzte, nesmúútte a uvidite, ze mozno uz o par mesiacov, nebudete patrit do takej kategorie ze "nemam vztah a uz 27r " :))
ved klud :) ja si myslim ze niektori ludia to maju proste v sebe, nieco z nich vyzaruje co inych pritahuje a niektori to nemaju - vid. ja :) o mna nikto ani nezakopne jak je rok dlhy
no porusovanie slusnosti - ono to chapenie toho co je slusne a co nie je tiez velmi individualne
povedzme ze ja som ako dieta napriklad behala po strechach, po stavbach a mozno to niekomu nepripadalo velmi slusne. ale ja som na tom nic zle nevidela.
proste uzivat si zivot
neviem, mne ti,ktori sa obycajne oznacuju ako slusaci, pridu uplne nudni,suchi a kockati, nezmyselne pedantni, uzkoprsi, bez zmyslu pre humor. ano, o toto mi ide, o zmysel pre humor. ze mozu byt aj slusni a dobri ale to nie je vsetko co ocakavam od muza.
to all:
ja som nikde nenapisal, ze som nejaky slusniak, ale ani grazel :) a navystrajal som sa toho az az :D jeden by nestihol tolko povyvadzat za cely zivot :D :D, len hold mam smolu na frajerku :)
k tomu len tolko...
moze a nemusi to znamenat to co pises...
opat opakujem/ vacsina mojich kamosov neporusuje pravidla, neviem o tom, ze by nieco vyviedli (aj ked neviem presne co tym myslis) atd. atd. a napriek tomu priatelky maju.
jajka ma pravdu, a ja mam prave na takych stastie :) slusnych a dobrych, v tomto pripade nudnych sucharov, strasne skrobenych co sa hraju na gentlmanov...a to vobec nemam rada hulvatske typy naopak skor milych aj hamblivych ale nie ked sa na rande tvaria ako na pracovnom pohovore :) neviem preco namna prave take typy idu, asi si zato moze sama, mozno tak posobim aj ja :)
no ze ked su len slusni a dobri - a co? to moze znamenat aj to ze su totalne suchi a nudni. ze nemaju ziadne zaujmy, ze sa s nimi neda pokecat, ze sedia doma na zadku a nic nerobia. ze v zivote nic nevyviedli a na kazdeho kto nie je - podla nich - slusni, pozeraju zvrchu. slusni a dobri mozu byt aj mamickini maznacikovia. priebojni chlapi obycajne nedodrziavaju pravidla. a nie su vzdy slusni. v zivote sa potrebujes vediet presadit.
moze byt slusny ale co z toho ked sa pri nom idem unudit k smrti.
jajka,
???
byt slusny a dobry nie je vsetko.