Este som nemal vazny vztah

okoloiduca

Co je nevyhodou pre jedneho, moze byt vyhodou pre ineho. Mozno je chyba v tom, ze ta zufalost z teba velmi krici. Najhorsie co moze byt, je zufalo niekoho hladat. Netreba to brat tragicky,raz spravnu holku urcite najdes a budes si ju isto aj viac vazit :) Len bud pripraveny, otvor oci aj srdce. Kolko vztahov je povrchnych a su len pozlatkom navonok. Ja som zastanca kvality pred kvantitou, neporovnavat sa s inymi, mat svoje priority a zit si svoj zivot.

alchemist

GorillaZ
"alchemist, podla teba kde nastal v tych 10 pripadoch zlom, resp. v com myslis ze sa to nepodarilo ?"

keby som to vedel, myslis si, ze by som tu istu chybu urobil viackrat ?

stale to dopadlo slovami:necítim k tebe nic take co mozno citis ty ku mne alebo si dobrý kamarát ale nic viac a tak... vies a ked sa ti to stava na skoro po kazdom rande, ze druhe uz s tou dotycnou nie je tak to vela na sebavedomi neprida :(, a kde to troooooosilinku zacne naberat ten spravny smer, tak aj tak to dopadne fiaskom

natalia293

najla

...ak môžem niečo povedať k Tvojmu vzťahu - nemá to zmysel, keby mne niekto otvoril oči pred 20-timi rokmi....., ver, nič sa nezmení a ak áno,tak iba k horšiemu, stále bude bagatelizovať a Ty sa budeš iba trápiť - chápem, že keď je človek zaľúbený vidí iba to pekné a čo pekné nie je to si vo svojom podvedomí prikrášľuje, tiež som bola zaľúbená.....

rony26

pustat sa do teba nebudem, ale mozno sa zastavi beskyd na kus reci a nieco mile napise :D
ale ked budem najblizsie v BA skusim viac otvorit oci, ked pises, ze ich je kopec...a prepac za priamost, ale ty sa citis byt hlupa ci skareda, ze sa tak podcenujes?...mozno by to chcelo trochu viac si verit...vies take nieco ako postavit sa rano pred odchodom z domu pred zrkadlo a povedat si: som kočka, mam nato, yeaaaah ;-)

jeanny

z BA? :D a mozes sa to mna pustit...:D
tak ja neviem, vy tu stale vypisujete ako oslovujete baby na ulici, v praci a co ja viem..ja vacsinou nikoho schopneho nestretnem jak je rok dlhy

jeanny

GorillaZ sorry :)
hej s tymi narokmi je asi aj umna problem...ti ktori prejavili zaujem absolutne niesu moje typi a na takych co by som chcela mozem zabudnut :( a vela ich teda nieje...ale nemyslim ze by som mala nejake extremne naroky, len mam pocit ze vsade je kopec peknych, milych a inteligentnych bab a to je potom tazko s takou konkurenciou :( ale mozno to len ja tak vidim...ale fakt by ma zaujimalo kolko asi tak bab vo svojom okoli sa vam paci a brali by ste ich na vztah? cca

elsa5.5

Chce to pozitívne sa naladiť,ak ti ide o sex chod na diskotéku,ak o vzťah pozvať nejaké dievča na rande pr.s práce,ísť s kamošmi do kaviarne možno bude tam,alebo skús flirt paap.