Mám 28rokov, od 20tich trpím alopéciou, najskôr som mala len lysé kruhy na hlave, do roka mi vypadali všetky vlasy a o niečo neskôr, mihalnice, obočie... všetky chĺpky na celkom tele. Liečila som sa prvé roky rôznymi chemickými liekmi, hormonálnymi, aj takými čo mi okrem iného mohli spôsobiť závažnejšie choroby (cukrovka atď..) tie mi pomohli na chvíľku, keď som ich podľa pokynov začala vysádzať opäť všetko vypadalo. U doktorov som bola ako doma, zobrali mi litre krvi, ale nič sa nezistilo. Spúšťačom mohla byť chrípka, nejaký zápal v tele, kaz v zube, stres... Potom som sa liečila homeopatikami, prírodnými liečivami i experimentálnou liečbou,všetko bezvýsledne. Nakoniec som sa stretla s jednou doktorkou, ktorá mi na rovinu povedala, pokiaľ sa nezistí pôvod vypadávania, následok sa u mňa ľahko nevylieči a keďže sa doposiaľ nezistilo čo to spúšťa, budem bez vlasov do konca života. Prestala som s akoukoľvek liečbou, s neskutočným stresom, zúfalstvom, psychickou traumou(prečo práve ja) užívam si život v rámci možností, mám super dodávateľa parochní, nalepené mihalnice,vytetované obočie, aj keď ma to niekedy zmohne, vždy môže byť ešte horšie. A čo sa týka tých vitamínov, toník, to je len také placebo, oblbovák - nádej, zúfalstvo ... Keby niečo z toho pomohlo, nebolo by toľko ľudí s alopéciou vrátane celebrít čo na ňu trpia a tí si myslím si môžu dovoliť hociakú liečbu ...