Co obnasa potrat

Aja02

lioness: Čisto z biologické hľadiska to ,,dieťa" je vlastne iba embryo. Treba sa sústrediť na to, čo tu teraz je. K čomu máš vzťah a pod. a nie na embryo, ktoré zrejme nič necíti, nemáš k nemu žiaden vzťah a pod. Trochu hnusne som to napísala, no mala by riešiť to čo tu je, a nie to čo tu vlastne ešte nie je. To dieťa- embryo je ,,len" v nej, ak by teraz prišlo na svet neprežilo by... a ako som už napísala radšej nech ide na interupciu ako by potom mali prepočítavať každý cent...

lioness_01

to je čo za otázku, že prečo sa má zaujímať o osud svojho nenarodeného dieťaťa? možno preto isté, prečo sa má zaujímať aj o osud svojich už narodených detí...

Aja02

lioness: Trochu sa to tu rozbehlo, chcem reagovať na to, čo si mi včera napísala. Myslím, že ju má v prvom rade trápiť jej manžel, jej deti, jej finančná situácia a pod. Prečo sa má zajímať o osud svojho nenarodeného dieťaťa, ktoré by bez nej ani momentálne neexistovalo. Samé by neprežilo. Interupcia je povolená do 12 týždňa tehotenstva, a keď je tá možnosť nech ju radšej využije ako by mala, potom prepočítavať každý cent a nemohla svojim deťom nič dopriať.

Aja02

lioness: Trochu sa to tu rozbehlo, chcem reagovať na to, čo si mi včera napísala. Myslím, že ju má v prvom rade trápiť jej manžel, jej deti, jej finančná situácia a pod. Prečo sa má zajímať o osud svojho nenarodeného dieťaťa, ktoré by bez nej ani momentálne neexistovalo. Samé by neprežilo. Interupcia je povolená do 12 týždňa tehotenstva, a keď je tá možnosť nech ju radšej využije ako by mala, potom prepočítavať každý cent a nemohla svojim deťom nič dopriať.

lioness_01

a hej, to je fakt, ja teda nepoznám do detailu jej dôvod, prečo dieťa mať nemôže, ale ona sama napísala, že "mám dve deti, tretie si nemôžem dovoliť" -tak predpokladám, že z finančného hľadiska...
inak, ešte som nepočula, že by vyšší vek matky bol nejaký relevantný dôvod k interrupcii

lioness_01

pastelka - úplne súhlasí a stotožňujem sa s tým čo si napísala - každý ČLOVEK má právo výberu - aj ten 6 týždňový plod/ 6 týždňové dieťa, ktoré je v nej ...

pastelkaa

ach lioness, dufam, ze tvoje prispevky nebude čítať zakladateľka témy.....ty vôbec ale vôbec netušíš prečo to dieťa nemôže mať, nemusia to byť len finančné dôvody, ale aj zdravotné, alebo má už vyšší vek..a že chráň sa tak, aby antikoncepcia nezlyhala.....ako ľahko je súdiť ľudí, však? tebe by sa to páčilo? nepoznáš všetky fakty, a mimo tohoto sa môže jednať o zodpovednú ženu, ty si dokonalá? lebo ja nie.....neznášam ľudí, ktorí odsúdia a nezamyslia sa nad druhou stranou. každý človek má právo výberu, a ty keby sa aj na hlavu postavíš, nič s tým nezmôžesš, akurát jej možno týmito svojim rečami pridáš na zlom psychickom stave, ale to bol evidentne tvoj cieľ, nie vypočuť a poradiť k veci, ale navodiť zlé svedomie.....môžeš mi sem teraz napísať aká som zakomplexovaná, trúba a slepica, ale človek ako ty ma uraziť nemôže, takže ti dopredu šetrím zbytočné písanie....pekný deň

udaj

konkretne, co som zaperlila? copy:)
ja viem o kazani v kostole dost:) ale nebudeme tu spamovat temu, lebo ja nemam potrebu upozornovat na seba a pchat sa do tem, kde uz enmam co k teme povedat, tak sa maj pekne(ale vies co je najhorsie, ze ty si stale myslis, ze si vyhrala aka si mudra, ale si uuplne mimo).

lioness_01

neviem síce na čo ma ty upozorňuješ, ale tiež by som sa mohla opýtať, že a ty si kto že mi hovoríš čo mám robiť a čo nie? ? ? kakáš si pusinky, kakáš riadne :)

lioness_01

ona sa pýtala čo má robiť - ja som jej povedala, že sa má správať ako dospelá žena...
ako, otázka bola jasná - tak som jej iba odpovedala...