Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co obnasa potrat

lioness_01

rofl, o svojom tele mala rozhodovať keď sa nedostatočne chránila... a nebudem to rozvádzať čo je to dostatočne a čo je to nedostatočne... spoliehať sa na jedno vnútromaternicové teliesko ak viem, že dieťa neprichádza do úvahy nie je dostatočná ochrana

lioness_01

zodpovedná nebola, s tým nesúhlasím, už tu niekto písal o vnútromaternicových telieskach... nebudem sa opakovať, pohľadaj si ak ťa to zaujíma...
a hlavne, teraz nie je zodpovedná... mňa rodičia naučili, že človek má byť za svoje činy zodpovedný v plnej miere...ona pchá hlavu do piesku...

a mimochodom...toooooľko vecí je zákonom povolených, čo by sa fakt nemusela robiť... to nikoho neospravedlňuje... ja osobne by som to tu zakázala...veď čo ak zajtra schvália, že každý kto meria pod 160 cm môže byť hocikým na ulici beztrestne zastrelený ? alebo ľudia, ktorí zarábajú pod 500 € môžu byť rozpustení v kyseline lebo sú zbytoční...čo ty na to? tiež to budeme ospravedlňovať lebo je to zákonom povolené ?

taak

no a? je to povolene zakonom, robi sa to on zaciatku ludstva, bola zodpovedna, chranila sa, stalo sa,rozhodla sa.. myslim, ze tym mozeme tuto temu ukoncit

taak

zjavne tu konpetenciu ma, preco by jej ju mal niekto davat? Jej telo to je, nemozes zenu donutit donosit dieta, ked nechce.

lioness_01

pastelka, ja som sa rozprávala už s niekoľkými deťmi z decáku... :)
nemaj strachy, ja viem o čom hovorím :)

a áno, samozrejme, každý tvor má právo na život, aj 6 týždňové embryo, ono sa samozrejme nemôže rozhodnúť, lebo na to nemá kompetencie, ale kto dal žene kompetenciu rozhodnúť o tom, kto sa narodí a kto nie?

pastelkaa

lieoness, áno vek matky a jej fyzické zdravie je veľmi podstatné pri tehotenstve, ešte si o tom nepočula? a áno plod možno cíti, ale povedať, že embryo má právo rozhodnúť sa, je sila....a dopriala by som ti aspoň týždeň v decáku.....alebo sa rozprávať s deťmi, ktoré neboli chcené, s deťmi, ktorým matky vyčítajú, že si ich mali dať radšej vziať, alebo s deťmi, ktoré prežili zopár rokov v decáku.....možno by si zmenila troška pohľad a rešpektovala aj druhú stranu....ja osobne by som na potrat neišla, ale nemôžeš takto niečo zavrhovať....

odbornici

slon ma cely zivot jedneho partnera, aj labut, ved to aj 90percent ludi nedokaze. Pes vie byt smutny, stastny, vie mat strach, tesit sa, lubit.. minule bol clanok ako jednemu umrel majitel a on sa od neho nepohol az skoro umrel hladom a to pritom mohol odist. Ukaz mi cloveka, ktory to spravi. Zvierata vedia ovela viac, co je to laska. Tak sa tolko nepovysuj, lebo padnes zvysoka.

watermelon

az na to, ze si vobec nemyslim, ze je to nezmysel. pre mna maju vsetky zivoty rovnaku cenu. nevyvysujem sa nad ine tvory, len preto, ze oni sa nevedia branit