Co obnasa potrat

Aja02

No, lioness, výnimočne s tebou 1x súhlasím s tým, že nikdy neľutovala to že nás má. Ona bola v DD od narodenia. Prišla tam ako maličká a aj tak ju nikto nechcel...a vlastne o tom to je. Ak by aj zakladateľka témy dala dieťa do detského domova nemá istotu, že si ho aj niekto zoberie. Nikto ti to nezaručí. Moja mama je teraz našťastie celkom spokojná. Má nás troch a otca, čiže sa nenudí. :)

lioness_01

odbornici, ak by boli zvieratá na rovnakej úrovni ako ľudia, tak môj šéf by bol nejaký slon, kolegyňa krava a tak podobne...
ale ok...len nechápem, že prečo ty len o zvieratách? tak poďme viac do hĺbky... ja si myslím, že majiteľov kvetinárstiev by mali zavrieť na doživotie, lebo tie kvety čo sú tam...väčšina z nich je odsúdená na smrť...

odbornici

myslis, ze priroda urcila stupnicu, ze clovek je najvysie? mne sa zda, ze to ludia. Ti ludia, co sa nezmyslene mlatia, vyrabaju jadrove zbrane, zabiju tehotnu medvedicu, pchaju do seba kokain, dokazu pre srandu hodit psa z mosta na beton atd...Videla si uz toto robit zviera? Zviera ublizi iba ked sa boji, ma hlad, alebo ochranuje mlade.

ale to sme uz mimo temy, takze tu koncim. Perfiska, dala hodnotny prispevok z ktoreho si mozes vela zobrat.

lioness_01

vieš aja... ono, život nikoho nie je ľahký... ale je to život,ktorý môžeš zmeniť.. vidíš, predpokladám, že tvoja mama má teraz fajn život, keď má svoju vlastnú rodinu a som na 100% presvedčená, že by povedala, že už len kvôli vám sa oplatilo žiť...

mám kamaráta, ktorý žil v decáku lebo ho rodičia týrali, momentálne trpí nevyliečiteľnou chorobu a nemá to ľahké ale na otázku, či by radšej nežil mi odpovedal, že to rozhodne nie, že sa zo života teší aj keď musí prekonávať toľko prekážok...proste dostal šancu a využíva ju naplno

odbornici

6 tyzdnovy plod cloveka citi asi rovnako ako 6tyzdnovy plod prasiatka, ovecky, delfina(teda samozrejme ked to prepocitame na dlzku gravidity prislusneho zvierata). Dospely jedinec akehokolvek tvora citi rovnako bolest, zvierata ako slony labute, psy citia aj psychicku, ked su odlucene od partnera, alebo im zomrie atd. Tak nechapem, preco sa tak povysujes. Vegetarian ti povie, ze zabijanie zvierat je zle, tak ako ty povies ze zabijanie zhluku ludskych buniek je neoodpustitelne. Hold je to vec pohladu. Tak sa uz ukludni, take it easy, aj tak nic neovplyvnis.

Pridala si sem pollovicu prispevkov a nikoho nazor si nezmenila, tak nechapem zmyslel tvojich prispevkov.